Home » HD Televizija video » HDtelevizija video #19: Međunarodni festival vatrometa na Bundeku

HDtelevizija video #19: Međunarodni festival vatrometa na Bundeku

Međunarodni festival vatrometa na Bundeku svake se godine održava od 29. lipnja do 1. srpnja gdje renomirani pirotehničari iz cijeloga svijeta “pale” nebo nad Zagrebom. Kako se radi o zaista posebnom događaju, odlučili smo ga snimiti.

Pirotehničari iz brojnih zemalja – Njemačke, Kine, Austrije, Poljske, Finske, Estonije, Češke, Rusije, Litve, Slovačke, Mađarske, Italije, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Portugala, Rumunjske i Filipina – pružili su svim posjetiteljima festivala nezaboravno iskustvo.

Sve pirotehničke ekipe specijalizirane su za izvođenje velikih javnih vatrometa s dugogodišnjim iskustvom i stotinama izvedenih vatrometa iza sebe – finski Suomen Ilotulitus Oy, portugalska Pirotecnia Minhota Lda i hrvatska Mirnovec pirotehnika.

Bundek fireworks in Zagreb/Croatia from Igor Hlusicka a.k.a. Iggymotion on Vimeo.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

4 komentara

  1. video je super, al prvenstveno glazba diže doživljaj, jedino ne znam kakve veze ima onaj dio gdje se pokazuje špica zagreba s ljetom i vatrometom, al sve u svemu super napravljeno :D
    @btw. koja je to pjesma?

  2. Hehhe, hvala :). Iskreno, nismo snimili dovoljno materijala za popuniti taj drugi dio prije pripjeva pa smo iskoristili zimske kadrove čisto radi kontrasta, da se još više naglasi ljetni ugođaj. Inaće, pozadinska pjesma je “Long hot summer” od Keith Urbana :).

  3. samo pitam jer video mi se sviđa, pjesma ga upotpunjuje, al da si majstor jesi, svaki video ti je super, svaka čast i samo tako naprijed..
    nadam se da će biti još ovakvih uradaka

  4. Wow! Hvala na najboljem komentaru kojeg sam ikad dobio za video :)! Pogledaj moju portfolio stranicu, tamo imam sve filmiće koje sam ikad radio na jednom mjestu, pa ti se možda svide i neki koje ovdje ne objavljujem :) http://www.iggymotion.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*