Audio-video uređajiHD Televizija videoVijesti

HD Televizija video #12: Prvi Lenovo Exclusive Store u centru Zagreba

Lenovo-Exclusive-Store-u-Zagrebu

Lenovo je jučer imao službeno otvorenje prvog Exclusive storea u samom središtu grada Zagreba. Radi se o prvom brand experience storeu u Hrvatskoj kojeg je HDtelevizija imala priliku snimiti, u HD-u naravno.

Zagrebački Lenovo Exclusive Store, koji je otvoren u suradnji s Mikronisom, prvi je brand experience store u Hrvatskoj. koji na jednom mjestu nudi Lenovo proizvode i dodatnu opremu. S otvorenjem ove lokacije, Zagreb se pridružio izabranoj grupi gradova Istočne i Jugoistočne Europe među kojima su Bratislava, Prag, Sofija, Patras i Saloniki.

Gosti otvorenja bili su među prvima u Hrvatskoj koji su imali priliku vidjeti nove prijenosnike IdeaPad serije Y (snažnih performansi, vrhunskog dizajna i bogatih inovacija kako bi udovoljili potrebama korisnika za zabavom u pokretu), serije S (brojnih mogućnosti, velikog izbora bežičnog povezivanja, HD widescreen i lagane konstrukcije) i serije Z (brojne multimedijalne i sigurnosne značajke kao i značajke za povezivanje produktivnosti po prihvatljivoj cijeni) koji osiguravaju cijeli spektar stilova, boja i performansi kako bi odgovorili na potrebe svakog korisnika – od profesionalaca koji su stalno u pokretu do studenata i svih između.

Dodatne informacije o predstavljenim proizvodima:

Preoblikovanje povoljnog osobnog računalstva s Lenovo C200

Zabava je uz All-In-One (AIO) računalo koje je cjenovno prihvatljivo poput stolnog računala. S widescreen zaslonom od 18,5 inča, računalo Lenovo C200 redefinira kako bi povoljno stolno računalo trebalo izgledati i redefinira koliko bi AIO računalo trebao koštati. S opcionalnim NVDIA® ION™ 256MB grafičkim procesorom možete uživati u videu visoke rezolucije, kao i u cjelokupnom rasponu ostalih osnovnih računalnih karakteristika uključujući integrirani DVD čitač/pisač, Lenovo High Sense web kameru za jasnije video razgovore te čitač kartice za pregledavanje slika s digitalne kamere. Za jednostavno postavljanje i korištenje kao primarno ili sekundarno računalo, Lenovo C200 savršeno odgovara svakoj prostoriji u kući.

Lenovo ThinkCentre Edge 91z – Elegantan. Zapanjujući. Uzbudljiv.

ThinkCentre Edge 91z je snažno All-In-One (AIO) stolno računalo. Ovo elegantno AIO stolno računalo donosi snagu poslovnog računala za profesionalnu uporabu u kombinaciji s elegantnim dizajnom Lenovo serije Edge. ThinkCentre Edge 91z posjeduje VESA nosač s višestrukim opcijama montaže koji savršeno pristaje bilo gdje na radnom mjestu. S elegantnim dizajnom, Edge 91z smanjuje zatrpanost i prostor koji je neophodan standardnom računalu kreirajući ugodnu radnu atmosferu. Zaslon HD LED Infinity Screen od 21,5” za jednostavno prikazivanje i view management utility za optimiziranje zadataka pomaže u ostvarivanju učinkovitosti više nego ikada do sada. S Wi-Fi mogućnošću povezivanja i podrškom za više aktivnih prikaza, AIO se odlikuje produktivnošću i praktičnošću. ThinkCentre Edge 91z nudi Intel Core™ i7 energetski štedljiv procesor za veliku brzinu rada uz minimalni utrošak energije. Intel HD grafika omogućuje izvanrednu sliku, dok opcionalni 1GB AMD Radeon HD6650A odrađuje zahtjevne aplikacije bez problema.

Prijenosnici Lenovo IdeaPad Z575 & Z570 — Mnoge dimenzije mobilne multimedije

Prijenosnici IdeaPad Z575 & Z570 odlikuju se stilom, vrhunskim performansama i rasponom multimedijalnih karakteristika po vrlo povoljnim cijenama. Prijenosnici IdeaPad Z575 & IdeaPad Z570 s widescreen zaslonom od 15,6″ čine multimediju još realističnijom s karakteristikama kao što su OneKey® Theater II za optimizirane audio-vizualne postavke, SRS® Premium Surround Sound™ tehnologija za poboljšavanje audio doživljaja, i specijalizirani stereo zvučnici za dodatan bas. Također, svakodnevne zadatke možete izvršavati brže s novim AMD A8 quad-core procesorom koji podržava AMD dual grafičku tehnologiju u prijenosniku IdeaPad Z575 ili s novim Intel Core™ i7 procesorom druge generacije u prijenosniku IdeaPad Z570.

Prijenosnik Lenovo IdeaPad Y570 – snažno multimedijsko računalo za zabavu

Ovo računalo na jedinstven način objedinjuje snažan procesor i grafičke mogućnosti s naprednim multimedijalnim mogućnostima i optimiziranim Windows 7 performansama. Prijenosnik IdeaPAd Y570 oživljava multimediju s jedinstvenim audio-vizualnim poboljšanjima kao što su OneKey™ Theater II za audio-vizualnu optimizaciju dostupnu pritiskom na jednu tipku, SRS® Premium Surround Sound™ i JBL® dizajnerski zvučnici. Pokretani novom drugom generacijom Intel Core™ i7 procesora s Turbo Boost 2.0 i grafikom visoke performanse, ovi prijenosnici izvrsni su za igranje igara, slušanje glazbe, kao i obradu fotografija i video materijala. Nadalje, s Lenovo Enhanced Experience 2.0 s opcionalnom RapidDrive SSD tehnologijom vrijeme potrebno za pokretanje Windows 7 iznosi svega 9,5 sekundi dok se najdraže aplikacije pokreću dva puta brže u odnosu na standardna računala.

Za sve zainteresirane, posjetite Lenovo Exclusive Store u srcu Zagreba u Jurišićevoj 16.

Izvor: Grayling PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!