3DVijesti

Ro.me: 3D iskustvo u Chrome-u

http://www.ro.me predstavlja samo dijelić cijele slike kako bi internet mogao izgledati u budućnosti – dostupan isključivo u Google Chrome-u, u real-time 3D-u, gdje će se korisnik usmjeravati kroz narativni svijet pomakom miša.

Cijelo iskustvo temelji se na WebGL filmu koji je integriran u najnoviju verziju Google Chrome pretraživača. U početku se krećete kroz snove drugih ljudi, pomicanjem miša lijevo i desno, zatim dobijete poziv za kreiranje vlastitog sna (što uopće nije lako!) te ga dijelite s drugima. Podsjeća li vas sve to na jedan film s Leonardo DiCapriom?

Za više detalja, pogledajte video od dizajnera cijelog koncepta u nastavku:

Izvor: DigitalVersus

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!