Akcije i promocijeFilmoviKinoVijesti

Službeno otvoren CineStar Dubrovnik – prvo multipleks kino s pet zvijezdica u toj regiji

Cinestar-Dubrovnik

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i prvo u potpunosti digitalno kino od danas otvara svoja vrata svim posjetiteljima.

Ovo potpuno digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog je kapaciteta od 537 sjedala. Čak 2 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Dubrovniku predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Da bi cijel ponuda bila primamljivija, CineStar je u Dubrovniku upotpunio ponudu sa dva tipa vip reda u svakoj dvorani te tri sata besplatnog parkinga.

Osim sadašnjih hitova koje je moguće pogledati (Diktator, Ljudi u crnom 3,  Lorax: Zaštitnik šume, Pupijeva potraga, Bel Ami i Snjeguljica), CineStar Dubrovnik će godišnje prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u hrvatska kina dolaze istovremeno kad i u svjetska, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

CineStar-Dubrovnik-otvorenje

Cinestar-Dubrovnik-vatrometIzvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!