3DAudio-video uređajiVijesti

LG predstavio najveći i najtanji OLED televizor na svijetu – 55EM9600

LG-Sebastian-Vettel-OLED-TV-55EM9600

Salle des Etoiles u Monaku bio je domaćin LG-jevog predstavljanja najvećeg i najtanjeg televizora na svijetu – 55-inčnog OLED televizora 55EM9600 temeljenog na WRGB tehnologiji. Popraćen od strane 400 novinara, poseban gost cijele ceremonije bio je Sebastian Vettel, prvak Formule 1. Prestavnici korejskog diva naglasili su da će LG biti prva tvrtka koja će ponuditi OLED televizore potrošačima na europskom tržištu u drugoj polovici godine.

Tehnologija WRGB LG-jevog OLED televizora rezultat je godina istraživanja i razvoja u LG-u, kompaniji koja je 2009. stvorila prvi komercijalni 15-inčni OLED televizor na svijetu. LG-jeva tehnologija 4 Color Pixel koristeći bijele podpiksele osigurava optimalan prikaz boja. Značajka Color Refiner poboljšava prikaz što rezultira živopisnom i prirodnom slikom, ugodnom za gledanje.

Za razliku od LCD ili LED zaslona koji zahtijevaju pozadinsko osvjetljenje, OLED televizori generiraju svoju vlastitu svjetlost, eliminirajući potrebu za pozadinskim osvjetljenjem. Isto tako, LG-evi su inženjeri za izradu vanjskog dijela koristili plastiku ojačanu karbonskim vlaknima (CFRP) pa su uspjeli stvoriti proizvod debljine svega 4 mm i težine 10 kg.

LG-OLED-TV-55EM9600

Osim OLED televizora, LG je predstavio svoju najnoviju liniju premium televizora za europsko tržišta. Od CINEMA 3D pametnih televizora s dizajnom CINEMA SCREEN do Ultra Definition (UD) 3D televizora, ovogodišnja linija predstavlja najagresivniji iskorak LG-a ikad kad je riječ o tehnologiji i dizajnu potvrđujući tako premium imidž tvrtke.

Izvor: Media Val PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!