3DVijestiZanimljivosti

Oprah ubrojila 3D TV među svoje najdraže stvari 2010., publici podijelila televizore

Oprah Winfrey, jedina Afroamerikanka milijarderka i voditeljica popularnog Oprah Showa, na ovogodišnjem je proglašenju njenih najdražih proizvoda ubrojila i 3D TV, uz Netflix, Appleov Ipad i 2012 Volkswagen Beetle. Nakon proglašenja publici u studiju je darovala Sony Bravia 3D televizore i 3D Blu-ray reproduktore, vrijedne poklone kakvi su bili i za očekivati od megapopularne Oprah. No, je li 3D TV uistinu jedan od najdražih proizvoda drage nam Oprah ili je željela milijune pred malim ekranima tek dodatno afirmirati za novu tehnologiju u cilju bolje prodaje partnerskih proizvoda i usluga, detaljnije analiziramo u nastavku.

Neupitno je kako Oprah Show ima golemo gledateljstvo i kako proizvodi koje Oprah istakne kroz svoje emisije uživaju veliku promociju gdje god se njena emisija prati, no u svijetu u kojem ima oko 30% više proizvoda i usluga no što nam zapravo treba, nisu svi savjeti i preporuke posve iskrene. Na kraju krajeva, nigdje se ne spominju “najmanje drage stvari 2010.” i ono što nas je posebno razočaralo jer bi to štetilo kompanijama koje stoje iza takvih proizvoda.

Dobro je poznato kako je Harpo Productions, Oprahina produkcijska kompanija, blizak partner sa Sony Pictures Television TV kućom, sektorom Sonyja koji ulaže velike napore u promociju 3D televizora. Njihova zajednička suradnja je urodila mnogim uspješnim talk showovima, primjerice ovogodišnji Nate Berkusov ili nešto stariji Dr. Ozov.

Dodatno, Oprah je ušla u parnerstvo s Discovery Communications kompanijom kako bi pokrenula novi kanal imena OWN (Oprah Winfrey Network), a koji će startati u siječnju 2011. Da se začarani krug zatvori, Discovery je dogovorio suradnju sa Sonyjem oko stvaranja novog 3D kanala, a koji će također svjetlo dana ugledati 2011.

Ukratko, 3D televizori su svoju promociju dobili na jubilarnom imenovanju najdražih stvari za 2010. godinu, što će koristiti Oprahinim najvažnijim partnerima. Jer, na kraju krajeva, živimo u svijetu u kojem nije bitno koliko je nešto iskoristivo, već je koliko je trendi.

Izvori: TVPredictions/Wikipedia

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!