Home » Vijesti » Audio-video uređaji » #BombUP prezentacija u Sonus artu

#BombUP prezentacija u Sonus artu

Sonus-art-BombUp

Sonus art predstavlja jedan od najbolje opremljenih i uređenih A/V dućana u regiji. Osim kao prodajno mjesto, ovaj dućan se profilirao i kao mjesto društvenih zbivanja, prezentacija i edukacija kroz glazbene slušaonice te kao takav, poziva vas da sudjelujete u #BombUP prezentaciji u petak, 11. svibnja, od 17 do 20 sati.

Od prezentacije novog iPada audio u srcu High-End HIFI sustava – kanadski Classé model izlaznog pojačala CA-2300 – ukupne vrijednosti 200.000 kn, pa sve do Bowers & Wilkins P3 slušalica koje će premijerno biti prezentirane u Sonus artu, sigurno će se naći ponešto za svakog ljubitelja glazbe. Da bi atmosfera za zadnji dan u tjednu bila do kraja opuštajuća, pobrinut će se Agrokor vina, odnosno vinarije “Vina Laguna”, ali ovoga puta potpomognuta i s pićima iz “Obala Grupe”, odnosno s izvrsnim i rashlađenim InCiderom.

Vidimo se u Sonus artu!

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...