Home » Vijesti » 3D » Samsung nudi besplatne 3D TV usluge

Samsung nudi besplatne 3D TV usluge

Samsung nudi besplatne 3D TV usluge online u cilju pružanja pomoći vlasnicima televizora da dobiju najbolje od onoga što im njihov 3D TV može dati.

Ovim pothvatom Tvrtka nastoji ukloniti potencijalne frustracije zbog ograničene dostupnosti 3D TV sadržaja, posebno onih van plaćenih usluga kao što je Sky. Unatoč pothvatima Tvrtke da zadovolji kupce, a da pritom ne izazivaju pružatelje TV usluga, dostupnost 3D TV sadržaja će ipak ostati ograničena.

Zasada su jedino mali broj filmskih najava i trendseterskih programa spremni za uslugu koja će funkcionirati na novijim Samsung-ovim TV modelima. Međutim, Tvrtka ima namjere pružiti cijele filmove u 3D-u preko svoje usluge u sljedećim mjesecima, te već surađuje s distributerskom kućom Dreamworks.

Da bi vidjeli novi 3D sadržaj, korisnici će morati koristiti Explore 3D aplikaciju preko Samsung-ovog Smart Hub-a, što će djelomično umiriti one željne 3D-a, zasada.

Izvor: Techwatch

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*