Home » Vijesti » 3D » Partnerstvo Regal Entertainment Group i Sonyja donosi naočale s titlovima u kina

Partnerstvo Regal Entertainment Group i Sonyja donosi naočale s titlovima u kina

Sony-i-Regal-naocale

Sonyjeve nove “Entertainment Access Glasses” naočale će opskrbiti lanac kina Regal Entertainment Group u SAD-u, koji uključuje otprilike 500 kina i više od 4700 ekrana.

Nove naočale će funkcionirati prikazivanjem zelenog (nalik na LED) teksta na lećama uz dojam kao da se projicira na velikom ekranu. Pozicija teksta, 3D (odvojive polarizirane leće) i titlovi u šest različitih jezika moći će se regulirati po želji.

Trenutno nema detalja vezano uz cijenu ovih naočala, međutim radi se o velikom koraku naprijed za osobe s poteškoćama u sluhu, tako da će ova tehnologija nekome definitivno biti od koristi.

Regal tvrdi da se naočale već isporučuju u američka kina, te da će biti dostupne posvuda do prvog kvartala 2013. godine.

Izvor: Tom’s Guide

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*