3DAudio-video uređajiVijesti

Partnerstvo Regal Entertainment Group i Sonyja donosi naočale s titlovima u kina

Sony-i-Regal-naocale

Sonyjeve nove “Entertainment Access Glasses” naočale će opskrbiti lanac kina Regal Entertainment Group u SAD-u, koji uključuje otprilike 500 kina i više od 4700 ekrana.

Nove naočale će funkcionirati prikazivanjem zelenog (nalik na LED) teksta na lećama uz dojam kao da se projicira na velikom ekranu. Pozicija teksta, 3D (odvojive polarizirane leće) i titlovi u šest različitih jezika moći će se regulirati po želji.

Trenutno nema detalja vezano uz cijenu ovih naočala, međutim radi se o velikom koraku naprijed za osobe s poteškoćama u sluhu, tako da će ova tehnologija nekome definitivno biti od koristi.

Regal tvrdi da se naočale već isporučuju u američka kina, te da će biti dostupne posvuda do prvog kvartala 2013. godine.

Izvor: Tom’s Guide

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!