Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Bang & Olufsen televizori – nova 82cm inačica modela BeoVision 10

Bang & Olufsen televizori – nova 82cm inačica modela BeoVision 10

Nakon što je postigla uspjeh sa svojim BeoVision 10 LED HDTV-ima dijagonala 40½ i 46½, Danska kompanija Bang & Olufsen predstavila je novu inačicu istog modela s dijagonalom zaslona od 32½ (82 cm). Namijenjena je svim ljubiteljima zaslona manjih veličina ili pak onima koji u izvrsnoj kvaliteti slike i zvuka žele uživati u svakoj prostoriji svoga doma, a pritom ne žele da televizijski prijemnik zbog svoje veličine dominira prostorom.

BeoVision 10-32 temelji se na istim karakteristikama kao i njegovi prethodnici od 40½ i 46½. Posjeduje edge-type LED pozadinsko osvijetljenje zaslona, Full HD TV razlučivost, Master Connectivity, te DVB HD module. Uz njega dolazi i sustav dvosistemskih zvučnika, a koji korisniku nude mnogo bolju kvalitetu zvuka u odnosu na onu koja na tržištu uobičajeno dolazi uz televizore ove veličine, a moguće je i dodatno priključiti još dva zvučnika, te subwoofer. Kompletnu recenziju za BeoVision 10 moguće je vidjeti na FlatPanelsHD stranici.

Cijena ovog uređaja iznosit će oko 4000 EUR-a, dok će ga se u trgovinama moći kupiti krajem mjeseca studenog tekuće godine, a HD Televizija će se potruditi u narednom periodu napraviti test televizora ovog premium proizvođača.

About Marijana Golubić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*