Audio-video uređajiVijesti

Panasonic lansira Viera televizore s govornom kontrolom za 2012.

Panasonic-TV-s-govornom-funkcijom

Panasonicov rang Viera televizora za 2012. omogućit će mijenjanje kanala, pojačavanje/stišavanje zvuka, namještavanje funkcije snimanja itd. – sve u stilu govorne kontrole poput Siri na iPhoneu.

Japanski div potrošačke elektronike blisko je surađivao s RNIB-om (Royal National Institute of Blind People) u cilju stvaranja sustava s govornom kontrolom za dobrobit ljudima s posebnim potrebama. Međutim, potrošači kojima je dosadio tradicionalni oblik daljinskog kontroliranja svojih televizora te oni koji uživaju u svom glasu, sigurno će biti uzbuđeni koristiti ovu inovaciju.

Razina kontrole glasa je, naravno, prilagodljiva te se može zaključiti da će Panasonicovi televizori s glasovnom kontrolom napokon okončati vječni sukob (između dobra i zla nažalost ne!) – Tko je odgovoran za daljinski?

E sad, tko je spreman baciti daljinski upravljač te postati “The voice” svog TV-a?

Izvor: Pocket-lint

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. A koji bi to modeli imali ,koliko mi je poznato ni vt50,wt50 a ni gt50 nemaju to barem po specifikacijama na P/germany

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!