Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Blu-ray i DVD izdanje ovoga tjedna [Continental Film]

This-means-war

Za zadnji tjedan mjeseca lipnja, Continental Film nam je pripremi jedno, ali vrijedno Blu-ray/DVD izdanje..

Neka bolji pobijedi (Blu-ray i DVD izdanje)

IMDb ocjena: 6.4/10

Redatelj: McG
Uloge: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy

Chris Pine (Zvjezdane staze) i Tom Hardy (The Dark Knight Rises) glume zajedno s dobitnicom nagrade Oscar Reese Witherspoon u ovom miksu eksplozivne akcije i urnebesne komedije. FDR (Pine) i Tuck (Hardy) zaljube se u šarmantnu i ljubaznu Lauren (Witherspoon). I dok se Lauren bori u izboru između njih dvojice – uz pomoć svoje otkačene prijateljice Trish (Chelsea Handler) – FDR i Tuck kreću u epsku bitku kako bi zadobili Laureninu naklonost. Koristeći svoje vještine nadzora te pravi arsenal visoke tehnologije – pobijediti može samo najbolji špijun!

[youtube id=”oleuD8479uM” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!