Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslov na Blu-ray i DVD mediju [Continental Film]

Pravi-Celik-Blu-ray

Continental Film nam ovaj tjedan donosi jedno, ali vrijedno Blu-ray/DVD izdanje. Više informacija u nastavku..

[youtube id=”GxkJq9nSoBs” w=”600″ h=”337″]

Pravi čelik (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Shawn Levy
Uloge: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie

Uđite u svijet ne tako daleke budućnosti gdje je boks postao visoko-tehnološki sport u kojem su ringom zavladali 900-kilogramski čelični roboti visoki 2.4 metra. Pravi čelik je odlučan, borbama nabijen akcijski film u kojem Hugh Jackman glumi Charlieja Kentona, isluženog boksača koji postaje mali promotor ovog sporta. Kad Charlie u životu dotakne dno, nevoljko se udružuje sa svojim otuđenim sinom Maxom (Dakota Goyo) da naprave i istreniraju robota kandidata za osvajanje prvenstva. Dok se ulozi u brutalnoj areni povećavaju, Charlie i Max uprkos svim izgledima, dobivaju još jednu priliku za borbu kojom će osigurati povratak na stazu uspjeha. Vizualno zapanjujuć i upotpunjen posebnim dodacima koji obaraju s nogu, Pravi čelik je napeta i inspirirajuća avantura ispunjena srcem i dušom.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!