Nagradne igreObavijesti/ostaloVijesti

Nagradni natječaj: Osvojite Samsungov Galaxy S tablet! – objavljeni rezultati!

Samsung-Galaxy-S-nagradna-igra

Nije mnogo vremena prošlo od našeg zadnjeg giveawaya, a u kojem smo podijelili HDMI kabel tvrtke Arctic, no vrijeme je došlo za novu priliku za osvajanje nagrada. HD Televizija u suradnji s tvrtkom Sancta Domenica organizira nagradni natječaj u kojem će natjecatelji koji pokažu znanje kroz odgovore na postavljena pitanja i podrže nas i sponzora nagrade na Facebooku moći osvojiti vrijednu nagradu – Samsungov Galaxy S WiFi 5.0 tablet. Natječaj traje od danas, 25. svibnja pa do 8. lipnja, a svi detalji oko sudjelovanja se nalaze u nastavku.

Ažuriranje 09. lipnja 2012. – objava rezultata!

Između više od 300 prijava slučajnim odabirom i provjerom ispravnosti poslanih odgovora izvukli smo – dobitnicu!  Točnim odgovorima na postavljena pitanja i samo s jednom prijavom (pohvalno!), Samsung Galaxy S tablet osvojila je Kristina Terzić iz Nove Gradiške! Kristini želimo mnogo zabavnih trenutaka s tablet računalom, te se nadamo da će nas nastaviti pratiti i ubuduće! Svim ostalim kandidatima hvala na prijavi i više sreće idući puta!

random-natjecaj-may2012

O nagradi…

Punog imena YP-G70EB/TRA, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0 je 16GB tablet računalo s podrškom za različite multimedijalne materijale koje prikazuje na svojem 5″ (12.5 cm) velikom zaslonu. Nema navigaciju, ali zato ne postoji MP3 reproduktor koji se može mjeriti s Galaxy S Wi-Fi 5.0 tabletom – on nudi podršku za video, slikovne i audio formate, popularne online servise poput Gmaila, Google Mapsa i YouTubea. Osim navedenih, Samsungov se tablet može nadograditi s nizom aplikacija dostupnih za preuzimanje na Google Play i Samsung Apps servisima. Za ljubitelje socijalnih mreža tu je puna podrška za servise poput Facebooka i Twittera, tu su također i aplikacije za besplatno razgovaranje putem interneta, uključujući i video komunikaciju. Samsung Galaxy S 5.0 doista posjeduje sve potrebno za mobilno uživanje u multimediji.

samsung-galaxy-tablet

Kako osvojiti Samsungov tablet?

Jednostavno! Tokom trajanja natječaja potrebno je podržati glasom (“lajkom”) službenu stranicu HD Televizije i tvrtke Sancta Domenica na Facebooku, odgovoriti na tri pitanja i odgovore poslati na adresu nagradna@hdtelevizija.com. Pitanja su slijedeća:

1.  Nabrojite barem tri kategorije proizvoda iz ponude Sancta Domenice.
2.  Koji je operativni sustav instaliran na Samsungovom Galaxy S WiFi 5.0 tabletu?
3.  Koje je godine započela s radom internet stranica hdtelevizija.com?

Odgovore na pitanja možete saznati posjetom stranici Sancta Domenice, posjetom službenoj Samsungovoj stranici i posjetom impresumu HD Televizije. Kvalificirati će se samo one prijave sa sva tri točna odgovora.

Uz odgovore u e-mailu potrebno je navesti ime i prezime, adresu i po potrebi broj telefona kako bismo dobitnika/cu mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

Sva pravila i detalji se nalaze u dokumentu u nastavku, želimo svim sudionicima puno sreće!

Nagradni Natjecaj SD HDTV

 

X
Adsense

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Piše da za sudjelovanje treba lajkati na fejsbuku, a što je sa ljudima koji ne koriste ili nemaju fejsbuk, a prate vaš rad, redoviti su posjetitelji, itd. da sad ne ulazim u dubinu? Ima i takvih, zar ne? :) lp

  2. Ja zelim novi galaxy s tablet molim vas da dobijem jer nemam telefon molim vas.Zivim u Crnoj Gori na Cetinju.Adresa:njegoseva 20

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!