Audio-video uređajiVijesti

MediaGuide – napredan EPG vodič na Toshiba televizorima 2012.

MediaGuide1

Toshiba Europe GmbH danas je najavila da će njezina ponuda novih TV uređaja povezanih s internetom za 2012. godinu sadržavati inovativan MediaGuide kao standardnu opciju. MediaGuide, – omogućio Rovi, uključuje detaljne, opisne informacije o glumcima, TV emisijama i filmovima kao i poboljšane slike i linkove na više od 2.5 milijunaTV opisa programa, 120,000 profila poznatih osoba, i pretraživanje podataka o TV emisijama od 1960. god. Za pristup navedenim informacijama nužna je povezanost televizora s internetom.

Neuss, Njemačka, 9. siječnja 2012. – Toshiba Europe GmbH danas je najavila da će njezina ponuda novih TV uređaja povezanih sa Internetom za 2012. godinu sadržavati inovativan MediaGuide – omogućio Rovi kao standardnu opciju*. U usporedbi sa tradicionalnim elektronskim programskim vodičem aplikacija nudi više mogućnosti pretraživanja i širok spektar dodatog sadržaja. MediaGuide uključuje detaljne, opisne informacije o glumcima, TV emisijama i filmovima kao i poboljšane slike i linkove na više od 2.5 milijuna TV opisa programa, 120,000 profila poznatih osoba, i pretraživanje podataka o TV emisijama od 1960. god.

MediaGuide

Sveobuhvatne opcije vodiča za potpuno novi TV doživljaj

Korisnici će moći aktivirati MediaGuide pritiskom na tipku “GUIDE” na daljinskom upravljaču na Toshiba Smart TV uređaja ili putem portala Toshiba Places. Dodatno detaljno prelistavanje programa nudi zanimljive dodatne informacije o emisijama i filmovima. Ako, na primjer, gledatelj želi znati u kojim drugim filmovima glumi glumac kojeg trenutno gleda, MediaGuide daje odgovore. Nadalje, pokazuje da li se jedan od tih filmova prikazuje na bilo kojim dostupnim kanalima u sljedećih osam dana. Dodatno, MediaGuide daje sugestije za ono što se korisnicima može učiniti zanimljivim, kao npr. uredničke recenzije, osobne preferencije, ključne riječi, kategorije i drugi parametri.

MediaGuide1

Izvor: Toshiba PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!