Tutorijali/uputeVijesti

Oznake televizora razotkrivene u novom vodiču za kupovinu

hdtv-oznake

Osim raznolikih termina i tehnologija koje proizvođači danas navode u svojim specifikacijama, niti same oznake televizora nisu mnogo jednostavnije za razmijevanje. Podugačke oznake, razlike u jednom slovu ili broju koje mogu predstavljati bitnu razliku u performansama, te web stranice proizvođača na kojima i prošlogodišnji modeli mogu biti navedeni uz one aktualne lako mogu zbuniti i one koji redovno prate tehnologiju. Potreba za objašnjenjem na jednom mjestu je bila očita, stoga smo objavili novi vodič za kupovinu u kojem su oznake za aktualne i prošlogodišnje modele objašnjene, zajedno s primjerima.

Vodič kroz oznake HD i 3D televizora >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!