3DBlu-ray izdanjaFilmovi

Preporuka božićnih filmova na Blu-rayu

xmas-blu-ray-movies

Božić je jedinstven izvor dirljivih trenutaka, emocija, humora i ideja, stoga niti ne čudi što je na tu temu izašlo doista mnogo manje ili više uspješnih filmova. Mnogi od njih su doista sjajni na više razina, bez obzira na to radi li se o animaciji ili pravim glumcima, dramama ili komedijama. Do danas je izašlo na desetke filmova s božićnom tematikom na Blu-ray mediju, no tek je manji dio lokaliziran i dostupan u našim trgovinama. Provjerili smo o kojim se filmovima radi i za vas odabrali tri ponajbolja.

1. Polar Express

Ukrcajte se na čaroban vlak za Sjeverni Pol! Animirani film Roberta Zemeckisa je izvrstan na više razina. Za početak, tu je čaroban ugođaj stvoren izvrsnom animacijom i glumcima koji su pretvoreni u digitalni oblik (Tom Hanks je preuzeo nekoliko uloga u ovom filmu). Kroz cijeli film svira odlična orkestralna glazba kompozitora Alana Silvestrija koja će vrlo lako postati vaš pratitelj na iPodu i mobitelima. Na kraju, tu je i mnoštvo dramskih elemenata, humora i životnih lekcija, no prezentiranih uz mnogo dostojanstva.

[youtube id=”m8ZUmntuJaE” w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijanti po cijenama: 114,99 kn (DajPet), 119,00 kn (Stripovi) i 149,88 kn (Algoritam). 3D inačica se može naručiti iz stranih online trgovina.

2. Bitka za Božić (Deck the Halls)

Stevea (Matthew Broderick) i Buddyja (Danny DeVito) povezuje jedino činjenica da su susjedi, i to ne baš dobri susjedi. Steve vodi život po špagi, savršeno je organiziran, između ostalog i veliki ljubitelj Božića i sve što ide uz taj njemu omiljeni blagdan. Buddy je pak njegova čista suprotnost. On se uglavnom oslanja na snove i velike planove koji nemaju uporišta u stvarnosti. Njegov najnoviji pakleni plan uključuje ukrašavanje kuće golemom količinom ukrasa kako bi isti bili vidljivi iz svemirskih bespuća. Krajnji cilj je, naravno, napakostiti susjedu i uništiti mu reputaciju glavnog blagdanskog zabavljača. Steveu se to neće svidjeti te će ga pokušati nadmašiti u pomalo bizarnom natjecanju u ukrašavanju.

[youtube id=”3EmhpFFGrxk” w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray mediju u 2D varijatni po cijeni od 165,00 kn (DajPet).

3. Božićna Priča (A Christmas Carol)

Omiljena priča Charlesa Dickensa u novom, animiranom izdanju s Jimom Carreyem u ulozi Scroogea. Tri duha škrtom Scroogeu ukazuju na pravi duh Božića u ovoj nezaboravnoj pustolovini u visokoj rezoluciji i u tri dimenzije!

[youtube id=”VZ3lr3urgDU” w=”600″ h=”337″]

Film je dostupan na Blu-ray u 2D inačici po cijeni od 135,00 kn (DajPet), odnosno 159,00 kn (Stripovi). 3D inačica se može naručiti iz stranih online trgovina.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!