Audio-video uređajiVijesti

Panasonic kreće u preliminarnu proizvodnju OLED televizora

Prema izvještajima iz Japana, Panasonic je započeo proizvodnju OLED televizora 8.5 generacije u tvornici u Himeji.

Izvori potvrđuju da je Panasonic već u nabavci opreme proizvodnju OLED-a, s time da produkcijska linija 8.5 generacije može učinkovito proizvesti 55 do 60-inčne televizore. Međutim, Panasonic će zasada vršiti samo interna testiranja za jednu produkcijsku liniju.

Panasonicova tvornica u Himeji trenutno proizvodi LCD televizore, što bi se moglo uskoro promijeniti u OLED liniju proizvoda, ako se tvrtka odluči za takvu produkciju na temelju preliminarnih testiranja.

Samsung i LG već su započeli s proizvodnjom OLED TV-a te im je cilj predstaviti ih u 2012. godini, zajedno s Panasonicom.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!