Obavijesti/ostaloVijesti

Panasonic 3D kampanja u Jugoistočnoj Europi

Sredinom ožujka, Panasonic je pokrenuo društvenu medijsku kampanju u pet zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Slovenija i Bugarska. Kampanja će trajati mjesec dana, te se fokusirati na promociju 3D tehnologije u online medijima. Panasonic je pokrenuo Facebook stranicu za navedene zemlje sa ciljem izgradnje Panasonic potrošačke zajednice. Online medijska kampanja uključuje popularne web stranice, Google Display Network i Facebook oglašavanje, koji se koriste za kreiranje svijesti za Panasonic stranice, jer su korisnici postali fanovi stranica.

Kampanja je počela sa izuzetnim uspjehom sa registriranih 6000 članova trećeg dana u 5 zemalja. Ukoliko i vi želite da postanete dio Panasonic zajednice, možete to učiniti posjetom Panasonic BiH Facebook fan stranice ovdje.

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Bolje bi im bilo da spuste cene 3d televizora mislim da su bezobrazno skupi.Primer:42GT30 u malopradaji u Srbiji je 1560 eura a pritome ne daju uz televizor 3d naocare.Ako vec toliko hvale svoju aktivnu tehnologiju naspram pasivne onda nek se otvore za 1 par 3d naocara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!