Home » Obavijesti/ostalo » Panasonic 3D kampanja u Jugoistočnoj Europi

Panasonic 3D kampanja u Jugoistočnoj Europi

Sredinom ožujka, Panasonic je pokrenuo društvenu medijsku kampanju u pet zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Slovenija i Bugarska. Kampanja će trajati mjesec dana, te se fokusirati na promociju 3D tehnologije u online medijima. Panasonic je pokrenuo Facebook stranicu za navedene zemlje sa ciljem izgradnje Panasonic potrošačke zajednice. Online medijska kampanja uključuje popularne web stranice, Google Display Network i Facebook oglašavanje, koji se koriste za kreiranje svijesti za Panasonic stranice, jer su korisnici postali fanovi stranica.

Kampanja je počela sa izuzetnim uspjehom sa registriranih 6000 članova trećeg dana u 5 zemalja. Ukoliko i vi želite da postanete dio Panasonic zajednice, možete to učiniti posjetom Panasonic BiH Facebook fan stranice ovdje.

About HD Televizija tim

2 komentara

  1. Bolje bi im bilo da spuste cene 3d televizora mislim da su bezobrazno skupi.Primer:42GT30 u malopradaji u Srbiji je 1560 eura a pritome ne daju uz televizor 3d naocare.Ako vec toliko hvale svoju aktivnu tehnologiju naspram pasivne onda nek se otvore za 1 par 3d naocara.

  2. Naravno i to ce morati raditi pogotovo zbog snaznih kampanja 3D Pasivnog tabora koji bundliraju i po 5 naocala sa jednim tv-om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*