Obavijesti/ostaloVijesti

Panasonic 3D kampanja u Jugoistočnoj Europi

Sredinom ožujka, Panasonic je pokrenuo društvenu medijsku kampanju u pet zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Slovenija i Bugarska. Kampanja će trajati mjesec dana, te se fokusirati na promociju 3D tehnologije u online medijima. Panasonic je pokrenuo Facebook stranicu za navedene zemlje sa ciljem izgradnje Panasonic potrošačke zajednice. Online medijska kampanja uključuje popularne web stranice, Google Display Network i Facebook oglašavanje, koji se koriste za kreiranje svijesti za Panasonic stranice, jer su korisnici postali fanovi stranica.

Kampanja je počela sa izuzetnim uspjehom sa registriranih 6000 članova trećeg dana u 5 zemalja. Ukoliko i vi želite da postanete dio Panasonic zajednice, možete to učiniti posjetom Panasonic BiH Facebook fan stranice ovdje.

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Bolje bi im bilo da spuste cene 3d televizora mislim da su bezobrazno skupi.Primer:42GT30 u malopradaji u Srbiji je 1560 eura a pritome ne daju uz televizor 3d naocare.Ako vec toliko hvale svoju aktivnu tehnologiju naspram pasivne onda nek se otvore za 1 par 3d naocara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!