Audio-video uređajiVijesti

Isprobajte Najnovije Samsungove pametne Telefone u Arena Centru

Samsung Electronics će od od 9. prosinca do 11. prosinca (od 9 do 21 sat), te ponovno 23. i 24. prosinca (od 9 do 18 sati) organizirati Samsung Smart School u Arena centru Zagreb (Trg Dalmacija, bulevar prema trgu Slavonija).

Samsungov tim će kratkim demonstracijama i na jednostavan način objašnjavati kako funkcioniraju njihovi pametni telefoni. Od korištenja naprednih funkcija, skidanja aplikacija preko interneta do allShare koncepta dijeljenja sadržaja, tim će pokušati približiti prednosti Samsung pametnih telefona korisnicima svih uzrasta.

Ovih blagdana Samsung je stavio naglasak na edukaciju svojih korisnika pametnih telefona, čije se funkcije iz dana u dan sve više povećavaju.

Izvor: Grayling PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!