3DVijesti

Sony nudi besplatni 3D sadržaj na 3DTV uređajima

Japanski div za potrošačku elektroniku Sony predstavio je novu besplatnu uslugu pod nazivom 3D Experience. Riječ je o usluzi koja nudi streaming raznih 3D sadržaja poput video klipova, finala sportskih događaja itd.

Otprilike trideset naslova biti će dostupno prilikom lansiranja, od filmskih trailera “The Green Hornet” i “Monster House” u 3D-u do 3-dimenzionalnih video klipova, kao i trailera igara u trećoj dimenziji.

3D Experience portal dostupan je na Sony Bravia HDTV uređajima, te uskoro na 3D Blu-ray čitačima, kao i kućnim kinima. U prvoj fazi usluga je dostupna korisnicima u Francuskoj, Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.

Izvor: HDTV Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Dobra stvar za promociju 3Da, bez dodatnih izdataka korisnik barem moze pogledati trailere i demonstrirati mogucnosti ukucanima i prijateljima. Samo da ga omoguce i za nase trziste…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!