Home » Vijesti » 3D » Sony nudi besplatni 3D sadržaj na 3DTV uređajima

Sony nudi besplatni 3D sadržaj na 3DTV uređajima

Japanski div za potrošačku elektroniku Sony predstavio je novu besplatnu uslugu pod nazivom 3D Experience. Riječ je o usluzi koja nudi streaming raznih 3D sadržaja poput video klipova, finala sportskih događaja itd.

Otprilike trideset naslova biti će dostupno prilikom lansiranja, od filmskih trailera “The Green Hornet” i “Monster House” u 3D-u do 3-dimenzionalnih video klipova, kao i trailera igara u trećoj dimenziji.

3D Experience portal dostupan je na Sony Bravia HDTV uređajima, te uskoro na 3D Blu-ray čitačima, kao i kućnim kinima. U prvoj fazi usluga je dostupna korisnicima u Francuskoj, Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.

Izvor: HDTV Reviews

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Dobra stvar za promociju 3Da, bez dodatnih izdataka korisnik barem moze pogledati trailere i demonstrirati mogucnosti ukucanima i prijateljima. Samo da ga omoguce i za nase trziste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*