VijestiZanimljivosti

RedFox poklanja čitateljima HD Televizije 300kn popusta na kupovinu televizora!

Redfox akcija

RedFox nije još jedan običan webshop potrošačke elektronike. Kao distributeri širokog asortimana koji obuhvaća sve od kućanskih aparata do profesionalnih A/V sustava, RedFox funkcionira po specifičnom poslovnom modelu po kojem su jedinstveni u Hrvatskoj. Princip Online&PickUp dućana spaja jednostavnost i funkcionalnost Internet kupovine s najboljim elementima klasične trgovine, a to su prije svega korisnička podrška unutar maloprodjanih mjesta i preko pozivnog centra i mogućnost samostalnog podizanja kupljene robe.

Ta kombinacija pogodnosti itekako ide u prilog samim kupcima koji imaju na raspolaganju veći izbor uređaja nego u klasičnoj trgovini i što je najvažnije – mogu kupovati po najnižim cijenama na tržištu. Uz to, za razliku od većine ostalih on-line dućana, robu možete podići sami, kada to Vama najbolje odgovara. Kupljeni uređaji podižu se na RedFoxovim PickUp lokacijama na kojima se možete i dodatno posavjetovati o svim proizvodima, među kojima su i TV usluge B.neta, a uskoro i Vip-a. Dakako da ne izostaje niti mogućnost dostave, štoviše, ona je besplatna za područje Grada Zagreba, a u ostatak Hrvatske roba poslana Overseas Expressom stiže unutar 24 sata, što je također besplatno za sve kupnje iznad 1.000 kn.

RedFox se se već profilirao kao cijenjeni distributer televizora, posebice iz Panasonicove obitelji te smo i sami imali priliku predstaviti i recenzirati neke od modela iz RedFoxove ponude. Stoga nam je izuzetno drago da HDtelevizija.com u suradnji s RedFox Online&PickUp Shopom može ponuditi jedinstveni poklon svim svojim vjernim čitateljima! Klikom na sljedeći link možete preuzeti ekskluzivni kupon u vrijednosti 300kn kojega možete iskoristiti za kupnju Panasonicovih televizora iz SDS serije (G, GT, ST, VT, Z i modeli) u RedFox on-line trgovini.

Klik za uvećanje
* Klik za uvećanje

Ukoliko se želite bolje informirati o ovoj posebnoj akciji i ostalim proizvodima i uslugama koje RedFox nudi, ne samo da to možete učiniti preko elektroničke pošte (info@redfox.hr) i pozivnog centra (+ 385 1 777 2 777), već možete komunicirati sa stručnim osobljem RedFoxa preko Skype-a. Ali čak i ako nemate Skype, na stranicama RedFoxa istaknuta je opcija CLICK-TO-CALL pomoću koje možete ostvariti telefonske pozive s RedFox centralom direktno iz Vašeg web preglednika!

Potencijalne kupce sigurno će zanimati da RedFox omogućuje razne oblike plaćanja. Uz plaćanje gotovinom na PickUp lokacijamau, putem Web Shopa možete platiti internet transakcijom ili općom uplatnicom, a sljedećim karticama se može izvršiti jednokratna uplata: American Express, MasterCard, Visa, Maestro. Obročno plaćanje moguće je za American Express, Diners, Maestro PBZ i MasterCard ZaBa.

Tu nije kraj zanimljivim novostima iz RedFoxa koji je svoje poslovanje već ranije proširio na usluge video nadzora i VOIP telefonije za poslovne i privatne korisnike. Najnoviji projekt u koji je već uloženo mnogo truda javnosti je poznat kao GBOX – multimedijski sustav zabave za javne lokacije.

Na brojnim popularnim lokacijama u Gradu Zagrebu kao što su Fly! Bar, Elite, Macao, MeGusta, Nokturno, Perla, Plaza bar i novi ekstravagantno uređeni History klub nogometne braće Šimić GBOX djeluje kao katalizator dobrog raspoloženja pružajući uvijek svježe glazbene spotove i korisne informacije. Glazbeni spotovi prikazuju se na Panasonicovim plazma ekranima veličine 42” i naviše, a u fitness centrima (Squash Tower Zavrtnica, City Fitness&Spa, XXL Fitness, Orlandofit Kaptol, Vita Fitness&Spa) posjetiteljima je omogućeno i samostalno biranje glazbenog programa putem touch-screen sučelja. Kako mreža GBOX lokacija raste, tako se spremaju i tehnološke inovacije među kojima je posebno interesantan novi proizvod nazvan GBOX Surface.

Radi se o interaktivnim stolovima za ugostiteljstvo koji će omogućavati korisnicima dosad neviđene mogućnosti. Kada uđete u neku od lokacija opremljenu GBOX sustavom, nećete sjesti za uobičajeni stol već će se ploča na kojoj držite pića transformirati u interaktivnu površinu kojom se upravlja dodirom (kao da upravljate velikim tablet računalom) preko koje ćete moći naručiti piće ili objed. Tako da će dozivanje konobara koji vas u gužvi noćnog kluba ili popodnevne kave ne uspijeva primijetiti – postati prošlost!

Uz tu mogućnost, moći ćete pregledati informacije o pjesmi koja trenutno svira na GBOX-u, ali i naručiti svoju pjesmu, potpuno besplatno. Pomoću interaktivnog stola moći ćete surfati Internetom, pregledavati dnevne novine i časopise u digitalnom obliku, igrati igre s prijateljima za svojim stolom, ali i protiv ekipe za susjednim stolom. GBOX surface opremljen je ekranom s kapacitivnim senzorom na dodir koji će omogućavati da četiri osobe mogu istovremeno koristiti različite aplikacije.

GBOX Surface je trenutno u posljednjoj fazi testiranja i uskoro će biti predstavljen javnosti u sklopu otvaranja jednog ekskluzivnog kluba, a mi jedva čekamo isprobati njegove mogućnosti.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!