Home » Vijesti » 3D » Cameron žali za 3D-om u Avataru

Cameron žali za 3D-om u Avataru

Na nedavno održanoj 3D Entertainment Summit konferenciji u Hollywoodu, svjetski priznati filmski redatelj James Cameron izjavio je žaljenje što nije dodatno progurao dubinu polja (depth of field) u svom spektaklu Avatar, te je odlučio ne ponoviti istu pogrešku sa svojim remakeom Titanika.

Bio je posebno oprezan sa svojim filmom od dva i pol sata zbog straha od umaranja očiju, što nije problem ako je 3D pravilno prezentiran. Međutim, pokazalo se kako 3D ne umara oči ukoliko produkcija filma ne štedi na implementaciji 3D-a, već radi film u nativnom 3D-u (sa dvije kamere).

Cameron je izjavio: „Loš 3D je loš 3D, dok je dobar 3D uvijek dobar“.

Izvor: Hollywoodinhidef

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*