Samsung ElectronicsVijestiVirtual Reality - VR

Samsung Gear VR dostupan u Hrvatskoj

Samsung Gear VR 3 - header

Samsung je objavio dostupnost nosivog uređaja za mobilno iskustvo virtualne stvarnosti, Gear VR, na hrvatskom tržištu. Posljednja verzija uređaja kompatibilna je s pametnim telefonima Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, uz pomoć čijih Super AMOLED zaslona omogućava bogat prikaz multimedijskog sadržaja za izuzetno realistično iskustvo virtualne stvarnosti.

Pomoću nove generacije Samsung Gear VR, korisnici će moći doživjeti nevjerojatno iskustvo. Bilo da igraju igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijele video-zapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva ili putuju svijetom uz pomoć fotografija i videozapisa, uživat će u korištenju ovog inovativnog uređaja – naglasio je Saša Oravec, voditelj odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics te dodao – Virtualna stvarnost sljedeći je veliki korak u razvoju računalnih platformi, a naš Gear VR revolucionaran je proizvod koji će tu tehnologiju približiti svima.

Samsung Gear VR 4

Podsjetimo, Samsung Gear VR je u odnosu na prethodnika lakši 22 posto te ima ugrađenu pjenastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Dodatno, Gear VR ima i poboljšan upravljački sklop pa će korisnici njime lakše upravljati dok uživaju u velikom izboru filmova, igara i drugog multimedijskog sadržaja s „vidokrugom“ od 360 stupnjeva.

Samsung Gear VR preglednik 1
Samsung Gear VR preglednik

Samsung je, dodatno, predstavio i prvi internetski preglednik za uređaje za virtualnu stvarnost. Samsung Internet for Gear VR omogućava pregled internetskih stranica, gledanje 360-stupanjskih i 3D video-zapisa, kao i mogućnost upisivanja adresa web-stranica pomoću virtualne tipkovnice ili glasovnih naredbi. Aplikacija nudi i mogućnost uvoza omiljenih internetskih stranica iz mobilnog internetskog preglednika, za još jednostavnije korištenje.

Samsung Gear VR preglednik 2
Samsung Gear VR preglednik 2

Novi Samsung Gear VR od ovog je petka, 11. prosinca, dostupan kod Samsung maloprodajnih partnera MMM Agramservis i Sancta Domenica, kao i u ponudi Hrvatskog Telekoma i Vipneta, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 kuna. Više informacija o proizvodu dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr, kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram te YouTube kanalu Samsung Hrvatska.

Samsung Gear VR 2

Samsung Gear VR 1

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!