3DFilmoviKinoVijesti

Deveti multipleks CineStar otvara se u varaždinskoj regiji

CineStar Varaždin postati će prvi multipleks u varaždinskoj regiji 24. prosinca u sklopu centra Lumini, prvog trgovačkog centra nove generacije na tom prostoru. CineStar Varaždin bit će krajnje digitalizirano kino sa 6 dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Varaždinu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, tzv. CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 24. prosinca, a večer prije bit će upriličen i event svečanog otvorenja kina uz cijenjene uzvanike i specijalne projekcije. U ovom najvećem kinu u regiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i ualternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Varaždin imat će osiguran besplatan parking.

CineStar Varaždin je deveti multipleks kojeg otvara tvrtka Blitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj penje na 71 , s ukupnim kapacitetom od 12500 sjedala. Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju. Uvođenjem posebnih Stars Club 2X bonus kartica, Studentskih kartica, Ponoćnih i Skrivenih premijera, filmskih matineja, on-line kupnjom ulaznica, ispisom istih kod kuće, te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzjia, tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši. Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije od više tisuća ljudi.

Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa do kraja 2012. otvoriti još 3 kina. CineStar Dubrovnik otvara se u proljeće u kompleksu Dvori Lapad (3 dvorane, 600 sjedala), a kraj 2012. obilježit će otvaranje multipleksa u Slavonskom Brodu u Colosseum centru (4 dvorane, 520 sjedala) i veliki projekt u Splitu, multipleks s 12 dvorana u sklopu centra Mall of Split.

Izvor: Blitz film i video distribucija PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!