Home » Filmovi » Prvi vizual filma Avatar otkriven jučer na Comic Con-u

Prvi vizual filma Avatar otkriven jučer na Comic Con-u

avatar-teaser-website

U hvatskim kinima: 17.12.2009.

Jučer je na Comic Conu pred otprilike 6000 fanova prikazano dugo očekivanih 25 minuta filma Avatar. Prema riječima Bettine Sherick iz 20th Century Foxa koja je prisustvovala projekciji, ono što su vidjeli oduševilo je sve prisutne. Neke su scene izazvale spontani pljesak, a Jamesa Camerona i Sigourney Weaver dočekale su prave ovacije kad su izašli pred publiku.

Na Comic Conu je predstavljena i službena web stranica filma: www.avatarmovie.com, kao i prvi vizual filma.

21.08. bit će organiziran međunarodni Dan Avatara kada će publici širom svijeta biti prikazan trailer filma i ekskluzivni 3D isječci iz filma. I Hrvatska će biti članica ovog elitnog društva, o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.

avatar-mystery-blue-lady

U ovoj znanstveno-fantastičnoj avanturi redatelj James Cameron vodi nas u dosad neviđeni svijet, na spektakularni planet na kojem jedan junak kreće na put iskupljenja predvodeći epsku bitku za spas civilizacije kojoj prijeti propast od udruženih zemaljskih sila.

Avatar u hrvatska kina dolazi 17. prosinca u produkciji 20th Century Foxa i distribuciji Continental filma.

Vanjske poveznice:

Službena stranica | IMDB | Dojmovi s 25-minutne projekcije

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*