3DVijesti

AUO najavljuje trend 3D-a bez naočala unutar dvije godine

Prema proizvođaču računalnih zaslona AU Optronics, 3D zasloni bez naočala postati će uobičajeni trend u narednih dvije godine.

Treba uzeti u obzir da AUO započinje distribuciju glasses-free 3D IT proizvoda (prijenosna računala i monitori), stoga nije ni čudo da se tvrtka nada napretku ovog trenda za vlastitu dobit.

AUO procijenjuje da će 3D televizori imati 6% udjela (13 milijuna jedinica) od ukupne LCD TV distribucije u 2011-oj (215 milijuna jedinica).

U kojem će smjeru 3D tehnologija sa ili bez naočala ići neće ovisiti o željama proizvođača, već o preferencijama kupaca o kojima oni ovise.

Izvor: DIGITIMES

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!