Home » Vijesti » 3D » AUO najavljuje trend 3D-a bez naočala unutar dvije godine

AUO najavljuje trend 3D-a bez naočala unutar dvije godine

Prema proizvođaču računalnih zaslona AU Optronics, 3D zasloni bez naočala postati će uobičajeni trend u narednih dvije godine.

Treba uzeti u obzir da AUO započinje distribuciju glasses-free 3D IT proizvoda (prijenosna računala i monitori), stoga nije ni čudo da se tvrtka nada napretku ovog trenda za vlastitu dobit.

AUO procijenjuje da će 3D televizori imati 6% udjela (13 milijuna jedinica) od ukupne LCD TV distribucije u 2011-oj (215 milijuna jedinica).

U kojem će smjeru 3D tehnologija sa ili bez naočala ići neće ovisiti o željama proizvođača, već o preferencijama kupaca o kojima oni ovise.

Izvor: DIGITIMES

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Tesko, treba prodati ovih par miliona tv-a i triliona naocala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*