VijestiZanimljivosti

Film o Steve Jobsu?

Otkako je Steve Jobs, jedan od najutjecajnijih ljudi u svijetu računalne industrije napustio ovaj svijet, Sony nije gubio vrijeme i već je u fazi pregovora za kupnju prava službene Jobsove biografije.

Nakon donošenja priče o osnivaču Facebooka, Mark Zuckerbergu na velika platna u “Socijalnoj mreži”, Sony Pictures sada nastoji ispričati priču o Appleovom nedavno preminulom suosnivaču.

Tako Sony pregovorima nastoji doći do trenutno jedine službene biografije o Steve Jobsu koju je napisao Walter Isaacson, bivši izdavač u Time magazinu. Biografija, prilično jednostavno naslovljena Steve Jobs, trebala bi postati dostupna u SAD-u i Engleskoj 24. listopada 2011.

Za više informacija, film o osnivanju Applea i Microsofta pod naslovom “Pirati iz Silicijske Doline” iz 1999. godine prvi je film koji pokriva priču o nastanku ovih divova. Zanimljivo je kako filmaši, unatoč napretku tehnologije, ipak nalaze najveću inspiraciju u dolascima i odlascima velikih ličnosti.

[youtube id=”lEyrivrjAuU” w=”600″ h=”337″]

Izvor: DigitalVersus

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!