Home » Vijesti » Film o Steve Jobsu?

Film o Steve Jobsu?

Otkako je Steve Jobs, jedan od najutjecajnijih ljudi u svijetu računalne industrije napustio ovaj svijet, Sony nije gubio vrijeme i već je u fazi pregovora za kupnju prava službene Jobsove biografije.

Nakon donošenja priče o osnivaču Facebooka, Mark Zuckerbergu na velika platna u “Socijalnoj mreži”, Sony Pictures sada nastoji ispričati priču o Appleovom nedavno preminulom suosnivaču.

Tako Sony pregovorima nastoji doći do trenutno jedine službene biografije o Steve Jobsu koju je napisao Walter Isaacson, bivši izdavač u Time magazinu. Biografija, prilično jednostavno naslovljena Steve Jobs, trebala bi postati dostupna u SAD-u i Engleskoj 24. listopada 2011.

Za više informacija, film o osnivanju Applea i Microsofta pod naslovom “Pirati iz Silicijske Doline” iz 1999. godine prvi je film koji pokriva priču o nastanku ovih divova. Zanimljivo je kako filmaši, unatoč napretku tehnologije, ipak nalaze najveću inspiraciju u dolascima i odlascima velikih ličnosti.

[youtube id=”lEyrivrjAuU” w=”600″ h=”337″]

Izvor: DigitalVersus

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

sony-2019-midrange-tv

Istraživanje tvrtke Sony: Veličina televizora je bitna!

Usprkos porastu popularnosti manjih, prenosivih uređaja, dimenzije televizora postaju sve veće – i nema nagovještaja ...

Sony predstavio novi flagship TV ZD9

Tvrtka Sony danas je u svojim prostorima predstavila novu perjanicu ponude televizora, model ZD9. Novi ...