Home » Vijesti » 3D » Tjedan Kralja Lavova na DVD i Blu-ray medijima

Tjedan Kralja Lavova na DVD i Blu-ray medijima

Čekanju je napokon došao kraj i dugo najavljivana trilogija Kralja Lavova je napokon dostupna u Hrvatskoj u raskošnom dijamantnom izdanju na DVD i Blu-ray mediju. Podsjetimo, Kralj Lavova (originalno Lion King), svoju je premijeru doživio u ljeto 1994. godine i ubrzo postao omiljeni animirani film koji je voljela publika i pozitivno ocijenila kritika. Tokom svojih prikazivanja u kino dvoranama diljem svijeta, film je zaradio više od 783 milijuna dolara, čime je postao najuspješniji film tekuće godine, te treći najuspješniiji animirani film do danas. 2011. godine film se u remasteriranoj verziji u tri dimenzije prikazuje u kinima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. 2D Blu-ray izdanje sa sinkronizacijom na hrvatskom jeziku potražite od ovog tjedna u svim boljim multimedijalnim trgovinama, a u nastavku pronađite detalje pojedinih izdanja.

[youtube id=”Eh6p_17E0n0″ w=”600″ h=”337″]

KRALJ LAVOVA (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelji: Roger Allers i Rob Minkoff
SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI!

Čekanju je kraj! Po prvi puta, ikada, doživite veličanstveno Disneyjevo epsko animirano remek-djelo na novom Dijamantnom izdanju! Ukrcajte se u ovu uzbudljivu pustolovinu o odrastanju sa Simbom, mladunčetom lava koje ne može dočekati da postane kralj, u potrazi za svojom sudbinom u velikom „Krugu života.“ Bit ćete oduševljeni spektakularnim animacijama koje oduzimaju dah, nezaboravnom i Oscarom nagrađenom glazbom (1994: Najbolja originalna glazba; najbolja pjesma: „Can You Feel The Love Tonight“) i pričom za sva vremena. Kralj svih animiranih filmova je predodređen za nešto veliko na ovom Dijamantnom izdanju!

KRALJ LAVOVA 2 (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelji: Darrell Rooney i Rob LaDuca
SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI!

Doživite snagu “Upendi” – što znači „ljubav“ – kada Kiara, Simbina uporna kći, traži avanturu daleko od očevog opreznog pogleda. Jedino što Timon i Pumbaa mogu je zaštititi je, posebno kada sretne intrigantnog rivala, Kovua, mladunče koje je Scar izabrao da vodi njegov čopor. U potrazi za svojim pravim mjestom u velikom „Krugu života“, Kiara i Kovu otkriju da je njihova sudbina da spoje svoje čopore i donesu mir u Pride Lands. Uz originalnu postavu glasova, zapanjujuće animacije i očaravajuće pjesme, Kiarina i Kovuova avantura očarava publiku svih godina dok se veličanstveni „Krug života“ nastavlja kroz još jednu generaciju.

KRALJ LAVOVA 3 (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Bradley Raymond
SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI!

Prepuna veselja, ova avanturistička komedija vraća Vas natrag na početak, prije nego je započela Simbina priča…i još dalje! Iz njihove jedinstvene, histerične perspektive, Timon i njegov vjetroviti prijatelj Pumbaa – najveći neopjevani junaci Savane – otkrivaju odakle dolaze, kako su pomogli Simbi spasiti Serengeti i što se zapravo dogodilo iza scene najvećih događaja u Kralju lavova. U ovom završnom poglavlju trilogije Kralj lavova, uz izvornu glasovnu postavu Vaših omiljenih likova te originalnu glazbu Eltona Johna i Tima Ricea, voljeti ćete svaki urnebesno smiješni trenutak!

 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*