HD Televizija video

HD Televizija video #21: Međunarodni festival vatrometa na Bundeku 2013

Vatromet na Bundeku 2013

Međunarodni festival vatrometa na Bundeku (28. – 30. lipnja) i ove nas je godine oduševio brojnim izvedbama te je HD Televizija tim odlučio “uhvatiti” jednu od tih izvedbi.

Mjesto događanja je obala Save uz jezero Bundek, gdje su se po trinaesti put zaredom okupili najbolji i najmaštovitiji svjetski priznati pirotehničari te priredili zabavu za pamćenje.

Pjesma “Never let you go” u pozadini je originalna izvedba domaćeg benda Freedom Sons.

U ovom filmiću ćete vidjeti vatromet koji je priredila ekipa iz Njemačke.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Jedan komentar

  1. Postovani,,

    Mozete li mi pomoci oko sljedećeg:
    TV je LG LM620S 3D 42′
    Da li postoji mogucnost da radim screen mirroring sa SGS4 na njemu, na telefonu ne mogu pronaci tv, a prelistao sam opcije tv-a pa ako moze pomoc.. Naravno bez da uzimam dodatne one uredjaje mirorcast ili kako vec ..
    Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!