FilmoviKinoVijesti

Melankolija od 3.10. u redovnoj kino distribuciji

Zahvaljujući odličnim rezultatima koje postiže na Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma u posljednjih 10-tak dana, Continetal film donosi nam film “Melankolija” koji će u svoju redovnu kino distribuciju krenuti već od ponedjeljka, 3.10., unatoč činjenici što novi kino filmovi sa svojim službenim kino prikazivanjem uglavnom započinju četvrtkom.

Film “Melankolija” ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu gdje je osvojio nagradu za najbolju glumicu – Kirsten Dunst. Priča je to o planetu Melankolija koji se užurbano približava Zemlji dok Justine i Michael slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora..

Dan nakon završetka pete po redu Filmomanije – revije dobrog filma, koja se ovog mjeseca prvi put održala u tri grada istovremeno (Osijek, Split i Zagreb), novi film redatelja Larsa von Triera krenut će u službenu kino distribuciju po Hrvatskoj. Za početak će se film prikazivati u Zagrebu u kinu Movieplex (Centar Kaptol), a nakon toga film će doći i u ostale gradove (Osijek, Split, Rijeka, Pula, Čakovec…).

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!