3DVijesti

Legendarni Conan od danas u kinima

Conan Barbarin 3D remake je istoimenog kultnog os­tvarenja iz 1982. godine u kome je put prema slavi za­počeo Arnold Schwarzenegger. Najlegendarniji Barbarin svih vremena ovog se ljeta vraća na velika platna u spektakularne 3 dimenzije, a tumači ga zvijezda u us­ponu Jason Momoa.

U novoj verziji, Conan kreće u os­vetničku misiju nakon ubojstva svog oca i plemena, a na tom putu pred njim stoje čudovišta, vještice i ostala mitska stvorenja. Osobna osveta vatrenog Cimmerijan­skog ratnika ubrzo se pretvorila u epsku bitku protiv ljutih protivnika, užasnih čudovišta, nadnaravnog zla i nemogućih šansi. Conan shvaća da je upravo on jedina nada za spas velike nacije Hyboria.

Adaptacija je ovo izvornog rada čiji je autor Robert E. Howard. Vjerna je mitologiji i psihologiji njegovo iskon­skog lika.

U filmu Conan Barbarin glume Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Saïd Taghmaoui i Ron Perlman. Redatelj je Marcus Nispel, a scenaristi Thomas Dean Donnelly & Joshua Oppenheimer i Sean Hood.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!