3DVijesti

U samo dva tjedna animirani hit “Štrumpfovi 3D” pogledalo preko 55 tisuća Hrvata!

S ponosom Vas obavještavamo da je u samo dva tjedna kino prikazivanja u Hrvatskoj animirano-igrani hit “Štrumpfovi 3D” pogledalo više od 55 tisuća Hrvata! Tim rezultatom film je stigao u elitnu top 5 ljestvicu najgledanijih filmova godine, a sa svojom 21 tisućom gledatelja u prvom vikendu prikazivanja postao je jedan od filmova s najboljim kino otvaranjem svih vremena kad se govori o filmovima holivudske kompanije Sony Pictures.

Snimljena prema jednoj od najpopularnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, ovo je prva avantura omiljenih likova koja je pristigla na velike ekrane, a njezin nastavak već je najavljen za ljeto 2013. godine. U njoj, mali Štrumpfovi nalaze se u velikom New Yorku i pokušavaju pronaći način kako se vratiti svojim kućama, pritom izbjegavajući Gargamela i njegovog zločestog (i nespretnog) mačka Azrijela.

Ova fantastična avantura sinkronizirana je na hrvatski jezik, a svoje su glasove, među ostalim, posudili i Božidar Smiljanić, Ana Kraljević, Dražen Bratulić, Mitja Smiljanić, Robert Ugrina, Ozren Grabarić i drugi.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!