Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Originalni Fantom u Operi ove jeseni na Blu-rayu

Milestone Films je najavio izlazak Blu-ray inačice originalnog Fantoma u Operi (1925-1929.), drame s elementima horora koju mlađa generacija najprije povezuje s reizdanjem iz 2004. Blu-ray izdanje se očekuje početkom listopada, a sadržavati će verzije iz 1929. i 1925. godine s 16mm trake. Od dodatnih materijala tu će se naći fotografije iz produkcije, promotivne fotografije i posteri, slike iz francuskog izdanja obojanog kroz matricu, te kompletna skripta. Detalji oko video i audio karakteristika nisu poznati, no bez sumnje da će ovo biti izdanje najbliže originalnom masteru, ako ne i dodatno usavršeno današnjim metodama.

[youtube id=”rAodg8t9IJg” w=”600″ h=”337″]

Fons: Blu-ray

IMDB link (ocjena 7.7/10)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!