Home » Vijesti » Krajem mjeseca stižu detalji o novoj Xbox konzoli

Krajem mjeseca stižu detalji o novoj Xbox konzoli

Xbox_DurangoMicrosoft je poslao pozivnice za događaj na kojemu će otkriti detalje o novoj konzoli. Događaj će se održati u SAD-u, u gradu Redmondu. Novi Xbox će biti predstavljen 21. svibnja i prema navodima iz Microsofta „označiti će početak nove generacije igara, televizora i zabave“.

Nova generacija Xbox-a će biti više od igraće konzole, služiti će kao TV box s pristupom usluzi TV streaminga i ostalim aplikacijama. Kodno ime novog Xbox-a  je Durango i očekuje se da će biti toliko moćan da će zaista omogućiti igraće iskustvo nove generacije. Novi Xbox je izgrađen na Windows 8 jezgri kako bi se iskoristile prednosti cross-platformskih uređaja.

Događaj će se moći pratiti preko streaminga uživo putem stranica Xbox.com, Xbox Live i na Spike TV. Događaj počinje u 10:00 sati prije podne po lokalnom vremenu (država Washington).

Izvor: FlatpanelsHD

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

2 komentara

  1. Nadam se da će Microsoft pokazati kako će izgledati nova konzola, za razliku od Sonyja :).

    • S obzirom da predstavljanje imaju par mjeseci kasnije vrlo vjerojatno imaju i gotov proizvod. Sony nije imao predstavljanje konzole već najavu iste. Vrlo vjerojatno u tom trenutku nisu niti imali gotov proizvod pa nisu imali ni što pokazati no na E3 će riješiti i tu formalnost…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*