Vijesti

Logitech predstavlja novu web kameru C615 za HD snimanje u pokretu

Logitech je u utorak 14. lipnja 2011. predstavio prijenosnu Logitech HD web kameru C615 za jednostavnije video pozivanje i HD snimanje u pokretu za PC ili Mac. Od snimanja rođendanskih proslava do čavrljanja na poslovnom putu, web kamera je sklopiva te posjeduje izvrstan autofokus i rotaciju od 360 stupnjeva, što proširuje mogućnosti snimanja u punom HD video formatu i to bilo kada i bilo gdje.

Ova HD web kamera omogućava jednostavno ostajanje u kontaktu s prijateljima, obitelji i suradnicima jer omogućuje video pozive u HD 720p formatu na Skype-u, FaceTime-u za Mac, Logitech-ovom Vid HD-u i Windows Live Messenger-u, kao i video pozive na Yahoo Messenger-u, iChat-u, AOL Instant Messenger-u (AIM) i ostalim popularnim chat programima. Ona također uključuje opciju postavljanja HD videa i fotografija na Facebook uz samo jedan klik, kao i postavljanje HD video na YouTube i Twitter, čime se fotografije i video zapisi mogu lako podijeliti sa svima. Da bi se postigla dodatna fleksibilnost, kamera dolazi sa USB kablom dugačkim 90 cm i dodatnim produživačem, te ima dizajnirano postolje za jednostavno snimanje video uradaka iz bilo kojeg kuta.

Kameru odlikuje posjedovanje ugrađenog autofokusa, koji osigurava sliku kristalno čiste kvalitete – čak i na jako malim udaljenostima. Osim toga, ima i ugrađen mikrofon koji pomaže da pozadinski šumovi ne ometaju video pozive. Zahvaljujući poboljšanom software-u, s najnovijom Logitech-ovom web kamerom korisnici mogu snimati 8-megapikselne slike, dok ugrađena Logitech Fluid Crystal tehnologija omogućuje korisnicima jasan video, oštriju sliku, žive boje i čisti zvuk baš kao što je to u stvarnosti.

Logitech HD web kamera C615 očekuje se diljem Europe u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 589,00 kuna. Za više informacija o Logitechovim web kamerama i njihovoj dostupnost u svijetu, posjetite Logitech-ovu stranicu.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!