Vijesti

Logitech predstavlja novu web kameru C615 za HD snimanje u pokretu

Logitech je u utorak 14. lipnja 2011. predstavio prijenosnu Logitech HD web kameru C615 za jednostavnije video pozivanje i HD snimanje u pokretu za PC ili Mac. Od snimanja rođendanskih proslava do čavrljanja na poslovnom putu, web kamera je sklopiva te posjeduje izvrstan autofokus i rotaciju od 360 stupnjeva, što proširuje mogućnosti snimanja u punom HD video formatu i to bilo kada i bilo gdje.

Ova HD web kamera omogućava jednostavno ostajanje u kontaktu s prijateljima, obitelji i suradnicima jer omogućuje video pozive u HD 720p formatu na Skype-u, FaceTime-u za Mac, Logitech-ovom Vid HD-u i Windows Live Messenger-u, kao i video pozive na Yahoo Messenger-u, iChat-u, AOL Instant Messenger-u (AIM) i ostalim popularnim chat programima. Ona također uključuje opciju postavljanja HD videa i fotografija na Facebook uz samo jedan klik, kao i postavljanje HD video na YouTube i Twitter, čime se fotografije i video zapisi mogu lako podijeliti sa svima. Da bi se postigla dodatna fleksibilnost, kamera dolazi sa USB kablom dugačkim 90 cm i dodatnim produživačem, te ima dizajnirano postolje za jednostavno snimanje video uradaka iz bilo kojeg kuta.

Kameru odlikuje posjedovanje ugrađenog autofokusa, koji osigurava sliku kristalno čiste kvalitete – čak i na jako malim udaljenostima. Osim toga, ima i ugrađen mikrofon koji pomaže da pozadinski šumovi ne ometaju video pozive. Zahvaljujući poboljšanom software-u, s najnovijom Logitech-ovom web kamerom korisnici mogu snimati 8-megapikselne slike, dok ugrađena Logitech Fluid Crystal tehnologija omogućuje korisnicima jasan video, oštriju sliku, žive boje i čisti zvuk baš kao što je to u stvarnosti.

Logitech HD web kamera C615 očekuje se diljem Europe u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 589,00 kuna. Za više informacija o Logitechovim web kamerama i njihovoj dostupnost u svijetu, posjetite Logitech-ovu stranicu.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!