3DOstali sajmoviSajmovi elektronikeVijesti

E3 2011: Sony objavljuje $499, 24-inčni 3D HDTV paket

Sony-jeva objava PlayStation 3D HDTV paketa nekako se izgubila prilikom tvrtkinog predstavljanja PlayStation Vita konzole na E3 sajmu u ponedjeljak. Evo par informacija o proizvodu i što je sve uključeno u paket.

Još neimenovan 24-inčni ekran karakteriziran je rezolucijom od 1920×1080 pixela, integriranim ATSC tunerom i dvjema HDMI ulazima te kompozitnim i komponentnim utorima. Paket će sadržavati jedan par aktivnih shutter LCD naočala, te punu verziju PlayStation 3 igre pod imenom Resistance 3.

Okvir novog Sonyjevog 24-inčnog čuda odiše oblikom njegove nove ručne konzole, PlayStation Vita. Posebnost ovog televizora je u tome što će biti sposoban dati svakome od dva igrača potpuno različite poglede na igru, eliminirajući pritom potrebu za prepolovljenim ekranom u multi-player načinu igranja. Igrač koji sjedi na lijevoj strani ekrana vidjeti će cijeli ekran u jednoj perspektivi, dok će desni igrač vidjeti ekran u potpuno drugoj perspektivi. Trik je u tome što će svaki igrač morati nositi aktivne shutter LCD naočale, tako da će potrošači morati kupiti drugi par naočala zasebno.

Maximum Tech-ov pogled na stvari: Acer nudi veći, konkretnije 27-inčni 3D monitor po cijeni od 628 američkih dolara. Dolazi opremljen s jednim parom Nvidia 3D Vision aktivnih shutter LCD naočala, ali ne nudi dvostruku igraču perspektivu kojom se Sony odlikuje te kao monitoru, nedostaje mu integrirani tuner. Sony-jev HDTV paket čini se kao dobra ponuda, ali nećemo donositi nikakve zaključke dok nam se ne pruži prilika da ga isprobamo i provedemo nešto kvalitetnog vremena s njim.

Izvor: Maximum Tech

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!