3DOstali sajmoviSajmovi elektronikeVijesti

E3 2011: Sony objavljuje $499, 24-inčni 3D HDTV paket

Sony-jeva objava PlayStation 3D HDTV paketa nekako se izgubila prilikom tvrtkinog predstavljanja PlayStation Vita konzole na E3 sajmu u ponedjeljak. Evo par informacija o proizvodu i što je sve uključeno u paket.

Još neimenovan 24-inčni ekran karakteriziran je rezolucijom od 1920×1080 pixela, integriranim ATSC tunerom i dvjema HDMI ulazima te kompozitnim i komponentnim utorima. Paket će sadržavati jedan par aktivnih shutter LCD naočala, te punu verziju PlayStation 3 igre pod imenom Resistance 3.

Okvir novog Sonyjevog 24-inčnog čuda odiše oblikom njegove nove ručne konzole, PlayStation Vita. Posebnost ovog televizora je u tome što će biti sposoban dati svakome od dva igrača potpuno različite poglede na igru, eliminirajući pritom potrebu za prepolovljenim ekranom u multi-player načinu igranja. Igrač koji sjedi na lijevoj strani ekrana vidjeti će cijeli ekran u jednoj perspektivi, dok će desni igrač vidjeti ekran u potpuno drugoj perspektivi. Trik je u tome što će svaki igrač morati nositi aktivne shutter LCD naočale, tako da će potrošači morati kupiti drugi par naočala zasebno.

Maximum Tech-ov pogled na stvari: Acer nudi veći, konkretnije 27-inčni 3D monitor po cijeni od 628 američkih dolara. Dolazi opremljen s jednim parom Nvidia 3D Vision aktivnih shutter LCD naočala, ali ne nudi dvostruku igraču perspektivu kojom se Sony odlikuje te kao monitoru, nedostaje mu integrirani tuner. Sony-jev HDTV paket čini se kao dobra ponuda, ali nećemo donositi nikakve zaključke dok nam se ne pruži prilika da ga isprobamo i provedemo nešto kvalitetnog vremena s njim.

Izvor: Maximum Tech

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!