3DFilmoviKinoVijesti

Objavljeni novi traileri filmova Green Lantern i Transformers: Dark of the Moon

Filmska kuća Warner Brothers objavila je novi trailer filma “Green Lantern” režisera Martina Campbella s fokusom na njegovu RealD 3D tehnologiju. Paramount Pictures je isto tako izdao RealD 3D trailer za film “Transformers: Dark of the Moon”, režisera Michaela Baya, kao treći nastavak vrlo popularne Transformers franšize.

Naravno da je online verzija oba trailera predstavljena u 2D-u, ali ljubitelji će sigurno cijeniti još jedan pogled na ovoljetne najočekivanije blockbustere. Traileri nude kratke, ali očaravajuće djelove (još neviđenih) specijalnih efekata filmova te nam daju dovoljno informacija da napunimo umove fantazijama intergalaktičkih okršaja koje nam Campbell i Bay spremaju.

“Green Lantern” dolazi u kina 17. lipnja, dok “Transformers: Dark of the Moon” dolazi skoro dva tjedna kasnije, 29. lipnja.

[youtube id=”JWzyt4c0VAg&feature=player_embedded#at=15″ w=”600″ h=”337″]

 

[youtube id=”zuvU_BywPs0″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!