Home » Vijesti » 3D » Objavljeni novi traileri filmova Green Lantern i Transformers: Dark of the Moon

Objavljeni novi traileri filmova Green Lantern i Transformers: Dark of the Moon

Filmska kuća Warner Brothers objavila je novi trailer filma “Green Lantern” režisera Martina Campbella s fokusom na njegovu RealD 3D tehnologiju. Paramount Pictures je isto tako izdao RealD 3D trailer za film “Transformers: Dark of the Moon”, režisera Michaela Baya, kao treći nastavak vrlo popularne Transformers franšize.

Naravno da je online verzija oba trailera predstavljena u 2D-u, ali ljubitelji će sigurno cijeniti još jedan pogled na ovoljetne najočekivanije blockbustere. Traileri nude kratke, ali očaravajuće djelove (još neviđenih) specijalnih efekata filmova te nam daju dovoljno informacija da napunimo umove fantazijama intergalaktičkih okršaja koje nam Campbell i Bay spremaju.

“Green Lantern” dolazi u kina 17. lipnja, dok “Transformers: Dark of the Moon” dolazi skoro dva tjedna kasnije, 29. lipnja.

[youtube id=”JWzyt4c0VAg&feature=player_embedded#at=15″ w=”600″ h=”337″]

 

[youtube id=”zuvU_BywPs0″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*