Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray mediju svibanj 2011. [Continental film]

Za posljednji tjedan mjeseca svibnja Continental Film je pripremio tri nova Blu-ray naslova, animirani film Vrlo Zapetljana Priča i dvije ratne drame – Tanka Crvena Linija i Zemlja Tigrova. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

[youtube id=”ip_0CFKTO9E” w=”600″ h=”337″]

VRLO ZAPETLJANA PRIČA (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Nathan Greno i Byron Howard
Glasovi: Mirela Videk, Franka Batelić, Zoran Pribičević, Domagoj Pavin, Robert Ugrina

Disney s ponosom predstavlja novu verziju jedne od najurnebesnijih i najzapetljanijih bajki ikada ispričanih. Vaša cijela obitelj zapetljat će se u zabavnu, uzbudljivu avanturu ovog magičnog animiranog filma. Nakon što se najtraženiji i najšarmantniji bandit Flin Fakin skrije u zagonetni toranj, posljednja stvar koju će očekivati bit će upoznavanje Zlatokose, duhovite tinejdžerice s neobičnom supermoći – ona, naime, ima 20 metara dugačku zlatnu kosu! Ovaj neobičan par upustit će se u fantastično putovanje koje će donijeti iznenađujuće heroje, smijeh i napetost. I zato, raspustite svoje frizure i pripremite se za Vrlo zapetljanu priču!

[youtube id=”LCmlOhsIwBk” w=”600″ h=”337″]

TANKA CRVENA LINIJA (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Terrence Malick
Uloge: Sean Penn, Jim Caviezel, Nick Nolte, Adrien Brody, Ben Chaplin

Moćna glumačka postava – Sean Penn, Nick Nolte, Woody Harrelson i George Clooney—Vam donosi spektakularnu akciju u ovom sablasnom, realističnom prikazu vojske i moralnom kaosu na Pacifiku za vrijeme II. Svjetskog rata. Nominiran za sedam Oscara, uključujući one za najbolji film i redatelja, „Tanka crvena linija“ je neusporedivo filmsko remek-djelo koje Gene Siskel naziva „brilijantnim…sjajnim dostignućem…najboljim suvremenim ratnim filmom.“

[youtube id=”g3Dwth0oOws” w=”600″ h=”337″]

ZEMLJA TIGROVA (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Joel Schumacher
Glasovi: Colin Farrell, Matthew Davis, Clifton Collins Jr.

Upravo pušten iz glavnog zatvora, Ronald Bozz (Colin Farrell) priključuje se vodu mladih vojnika koji se pripremaju za odlazak u Vijetnam. Bozzova neovisnost i pobjednički inat crpe svu snagu iz njegovih vlastitih ljudi kao i zapovjednika. No, kada njihov vod pošalju u Zemlju tigrova, pakleno vježbalište koje je zadnja stanica prije Vijetnama, Bozzovo liderstvo i odanost ih udružuje, te izaziva izuzetne posljedice. Colin Farrell za svoju „glumu koja ga je učinila zvijezdom“ (ABC-TV) osvaja nagradu za najboljeg glumca Udruženja filmskih kritičara Bostona (BSFC) u ovom akcijskom filmu proslavljenog redatelja Joela Schumachera.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!