Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslovi na Blu-ray mediju za prosinac 2009.

Novi naslovi na Blu-ray mediju za prosinac 2009.

terminator-salvation-bluray_home-alone2_girl-next-door

Za zadnji mjesec ove godine Continental Film i Blitz Film su najavili ukupno 12 novih BD naslova, od kojih će božićni duh definitivno podići drugi nastavak legendarne komedije Sam u Kući 2. Prošlog mjeseca je u izdanju Blitz Filma izašao Božićni Maraton Obitelji Krank (Christmas With Kranks), tako da će ljubitelji božićnih naslova moći uživati barem u njih dva ovoga Božića, premda ih bismo rado vidjeli još (posebno Zemeckisov Polar Express). Tu su i prva dva nastavka Ledenog Doba, Borat, te akcijom prepunjeni Terminator 4 i G.I. Joe. Naslovi za prosinac i predviđeni datumi izlaska navedeni su u nastavku.

Blitz film (2)

2. prosinca

Terminator Salvation: The Future Begins

21. prosinca

G.I.Joe: Rise Of The Cobra

Continental film (10)

3. prosinca

The Hangover
Fight Club
Home Alone 2
Borat
Ice Age
Ice Age 2

Taxi
Girl Next Door

14. prosinca

The Proposal
12 Rounds

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Super što dolazi Fight Club. Inače pale su cijene Sonyevih blu ray naslova, pa ima za kupiti dobrih filmova po 119 kn. Koliko znam to je najjeftinije kod nas.

  2. Gdje si našao po 119 kn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*