Audio-video uređajiVijesti

Philips-ov novi 82 cm LCD s MPEG-4 DVB-T/C prijamnikom

Philips je našem tržištu predstavio vrlo interesantan 82 cm (32″) LCD televizor s ugrađenim MPEG4 DVB-T/C tunerom. Model oznake 32PFL5404H dolazi s dvostrukim tunerom, digitalnim zemaljskim u stanju dekodirati HD sadržaje koji se emitiraju u MPEG-4 sustavu kompresije, te kabelski za prijam signala davatelja usluga kabelske televizije. Za visoku kvalitetu slike brine se nagrađivana Pixel Plus HD tehnologija uz dinamički kontrast doguran do vrijednosti od 50.000:1. Ljubitelje filmova na USB memorijama će razveseliti ugrađeni USB utor, te mogućnost reprodukcije DivX i h.264 video zapisa bez potrebe za kupovinom danas još uvijek skupih i nedostupnih uređaja poput Popcorn Hour ili WD TV HD Media Player-a. Rezolucija zaslona iznosi standardnih 1366×768, što će na zaslonu ove dijagonale biti sasvim zadovoljavajuće. Kompletnu objavu za medije provjerite u nastavku.

Zagreb – Novi Philipsov LCD TV prijamnik 32PFL5404H s ugrađenim MPEG4 DVB-T/C tunerom omogućuje uživanje u odličnoj HD slici i zvuku i bez dodatnog prijamnika (set top boxa). Atraktivnog dizajna i uz napredne tehnologije, novi LCD TV prijamnik dijagonale 32 inča pruža potpuni audio-video doživljaj.

Slika je dodatno poboljšana patentiranim Philipsovim tehnologijama kao što su Pixel Plus HD i dinamički kontrast. Pixel Plus HD obrađuje digitalnu sliku i usklađuje dolazne piksele te stvara prirodnu, živu sliku punu detalja i bez smetnji neovisno o HD izvoru. Dinamički kontrast 50.000:1 zaslužan je za jasnu i oštru sliku izraženih boja i crnih detalja.

Uz sliku, jednaku pozornost Philips je posvetio i kvaliteti zvuka koja je unaprijeđena ugrađenom Incredible Surround tehnologijom. Incredible Surround znatno povećava zvučno polje stvarajući pravi surround doživljaj i bez dodatnih zvučnika. Sustav zvučnika u potpunosti je uklopljen u elegantan dizajn LCD-a, što ga čini gotovo nevidljivim.

Za ljubitelje multimedijske zabave, Philipsov LCD pruža i dodatne mogućnosti povezivanja. Tako je USB priključkom osiguran izravan pristup omiljenim slikama, glazbi ili videosnimkama. Ovaj LCD TV moguće je i putem PC ulaza povezati s osobnim računalom te ga kao monitor koristiti za rad ili zabavu. Uz tri HDMI priključka jednostavno se povezuje i s ostalim HD izvorima.

Philipsov novi LCD TV prijamnik 32PFL5404H može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 3890 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

 1. Vrlo atraktivan model, zanima me mogu li u njega staviti bnet karticu i gledati program bez njihovoj prijemnika? HVALA!

 2. Pozdrav!

  Prema dobivenim informacijama, trebalo bi raditi. TV ima CI sučelje, dakle samo treba umetnuti Conax CAM i u njega B.net smart karticu i radit ae…

 3. pa recite kakav je to tv ako ga tko ima..baš mi je nešto zapeo za oko…opaenito..slika dojmovi..ono od oka..hvala

 4. pa evo uzeo je prije par dana…samo pohvale imam…bolje slike na lcd-u nisam vidio..zatim moguanosti i cijena…svakako preporuka od mene kao laika..

 5. Volim Phillips tv.Prošli tj.htio kupiti tv LED Phillips 37 PFL 76o5H, 94 cm.U West Gejtu u Zaprešiau spremno mi ponudili taj tip i on je u njivom reklamnom listu stajao 7.499,00, ali kazali trenutno nema jer je prodat.A i na Internetu bila ta cijena.Spremno obeaali nabaviti i zvati me. Javili se jučer na moj mobitel ( 10.09.10.) kažu mogu nabaviti ali tisuau kn skuplje tj. 8.4oo,oo kn.I na Internetu promjenili cijenu. Žalosno od takve renomirane firme,da preko noai bez razloga mjenja cijenu.Mislim da je ovo špekuliranje pred digitalizaciju.Jasno da au odustati od Phillipsa i ne mogu ga nikome više preporučiti.Trgovina se zove Technomax, West Gate Zaprešia-Jablanovec.

  1. Nije cijenu promijenio Technomax nego Philips.

   Ovih dana veaina proizvo?ača je podigla cijene (osim LGa ako se ne varam)

 6. me zanima za ovaj tv znam da je iz 2009 pitanje bilo ko da zna dali moze bitu u stanje povezivanje sa internetom ,znaci povezivanje sa Philips WI-FI dongle ili drugacije ?????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!