3DFilmoviKino

Kino katalog za drugi kvartal 2011. [Blitz]

Blitz Film & Video Distribution danas je objavio listu filmova koji će se pojaviti u naredna četiri mjeseca u Cinestar kino dvoranama. Drugi kvartal donosi niz visokobudžetnih filmova u naša kina, uključujući od njih 30-ak devet onih s “3D” u naslovu. Prvi od njih su Sanctum i animirani Rio, a koji dolaze u kino dvorane već 14. travnja. Njih će slijediti mitski Thor, trodimenzionalnošću nabijen Shock Labyrinth, SD akcijski Green Lantern, animirani Animals United, robotoliki Transformersi 3, te za ljetne mjesece posljednji fragment Harry Potter sage i Captain America. Za ljubitelje muškaraca u tajicama, najavljeni su i Mušketiri 3D, no za treći kvartal. Kompletnu prezentaciju s kratkim sinopsisom i podacima o svakom pojedinom filmu možete pronaći ovdje (FileSonic) u PDF formatu.

U nastavku donosimo nekoliko fošpana za nadolazeće filmove.

SANCTUM

[youtube id=”jaZHjv3ASfw” w=”600″ h=”337″]

RIO

[youtube id=”BG-fC-O_uQE” w=”600″ h=”337″]

THOR

[youtube id=”JOddp-nlNvQ” w=”600″ h=”337″]

GREEN LANTERN

[youtube id=”_axLoYlwwmU” w=”600″ h=”337″]

TRANSFORMERS 3

[youtube id=”3H8bnKdf654″ w=”600″ h=”337″]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!