Vijesti

Philips predstavio Smart TV platformu

Između ostalog u ovoj godini, Philips će osigurati dinamičnu prisutnost na NET platformi i Smart TV aplikaciji, koja će biti isporučena na svim PFL6000 i većim serijama.
Što je Smart TV Philips? Kombinacija jednostavnog dijeljenja, programa, kontrole i NET TV-a.

Philips će integrirati Smart TV platformu zajedno sa NET TV-om i protokolom za komunikaciju s pametnim telefonima, tabletima i mobilnim uređajima.
Također bit će omogućeno snimanje na vanjske tvrde diskove i USB memorije USB bljesak uz mogućnost instaliranja bežičnih tipkovnica za jednostavno pregledavanje interneta putem web preglednika.

Od platforma Smart TV će omogućiti pristup uslugama Catch UP TV i video na zahtjev (Video on Demand) a Philips je naznačio da će televizori uskoro biti više od pristupa sadržaju i aplikacijama, da je budućnost u preuzimanju aplikacija kao što smo vidjeli na iPhone i Android platformama za mobilne uređaje.

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Pitanje..

    Šta mislite o televiziji Philips LED LCD 40PFL7605H/12…i uspordeba te televizije sa Panasonic plazmom tx 42G20E..?kupujem pa me zanima..hitno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!