Audio-video uređajiVijesti

Philips predstavio besplatnu WiFi TV Remote aplikaciju i besplatni info telefon

WiFi TV Remote nova je aplikacija koju mogu koristiti vlasnici Applovih iPhone i iPad uređaja, a koja omogućuje upravljanje nad Philips NET TV-ima serija 8000 i 9000 iz 2009., te 7000, 8000 i 9000 iz 2010. godine. Aplikacija omogućuje prebacivanje kanala, ugađanje zvuka i paljenje/gašenje televizora, a od naprednih funkcija tu je virtualna tipkovnica za upis teksta u nizu servisa koje televizor nudi. Aplikaciju je moguće preuzeti u iTunes Storeu. Još jedna novost kojom Philips želi dodatno doprinijeti kvaliteti usluge je i besplatni potrošački telefon 0800 222 778 na kojemu se mogu dobiti sve detaljne informacije te odgovori na pitanja vezana uz Philipsove proizvode dostupne na hrvatskom tržištu. Više u službenom izvješću u nastavku.

Philips je predstavio novu besplatnu aplikaciju WiFi TV Remote za sve korisnike Applovih iPhone-a, iPod-a i iPad-a. Uz pomoć nove TV Remote aplikacije može se upravljati svim Philipsovim NET TV-ima 8000 i 9000 serije iz 2009. godine te 7000, 8000 i 9000 serije iz 2010. godine

Zagreb – S novom Philipsovom aplikacijom WiFi TV Remote lako se podešava glasnoća, mogu se mijenjati programi i uključivati ili isključivati televizor. Aplikacija uključuje i funkciju pisanja riječi i virtualne tipkovnice što olakšava pretraživanje interneta, gledanje isječaka na YouTube-u i lakše navigacije kroz interaktivne karte koje se mogu naći na webu. Zahvaljujući naprednim funkcijama ove aplikacije moguće je prenijeti slike izravno s vašeg iPhone-a, iPad-a i iPod Touch-a na televizijski ekran.

Philipsovi televizori i mobilni uređaji povezuju su putem bežične mreže a oni televizori koji ne podržavaju bežično spajanje mogu se lako povezati putem wireless rutera koristeći Ethernet kabel.

Nova Philipsova besplatna aplikacija WiFi TV Remote može se preuzeti na Applovoj internetskoj stranici iTunes Store: http://itunes.apple.com/app/philips-wifi-tv-remote/id389423034?mt=8

Nova Philipsova stranica za medije i na hrvatskom jeziku

Osim službene internetske stranice www.philips.hr koja pruža detaljne informacije o Philipsovim proizvodima, Philips je nedavno lansirao i novu internetsku stranicu www.mediacee-philips.com na kojoj se mogu naći press materijali na hrvatskom jeziku – od Philipsovih noviteta do arhive već predstavljenih proizvoda.

Osim na hrvatskom, nova stranica osigurava lako dostupne informacije o Philipsovim proizvodima na čak 20 stranih jezika i u sva tri Philipsova poslovna sektora: zdravstvenoj skrbi, rasvjeti i proizvodima za krajnje potrošače.

Još jedna novost kojom Philips želi dodatno doprinijeti kvaliteti usluge je i besplatni potrošački telefon 0800 222 778 na kojemu se mogu dobiti sve detaljne informacije te odgovori na pitanja vezana uz Philipsove proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!