Home » Vijesti » Vaš idući Sony televizor bi mogao biti Sharp

Vaš idući Sony televizor bi mogao biti Sharp

Sony Sharp LCDPrema Reutersu, Sony planira nabavu LCD TV panela od Sharpa već od početka iduće poslovne godine, a koja za Sony počinje 1. travnja.

Čini se da bi dogovor sa Sharpom “osigurao dovoljno panela da se udovolje brzorastući zahtjevi za LCD televizorima bez velikih ulaganja kapitala”, a shodno tomu Sharp planira još snažnije ući u proizvodnju gradnjom najveće tvornice LCD-a na svijetu do 2010. godine. Potražnja je očito tolika da proizvođačima nije moguće objediniti sve aspekte proizvodnje unutar svojih tvornica, već moraju ulaziti u partnerstva s drugima kako bi se zadovoljilo tržište.

Potražnja će i dalje rasti jer LCD-i se danas ugrađuju u apsolutno sve tehničke proizvode, a možemo se samo nadati da će cijene nastaviti padati kako su i do sada.

Izvor: EngadgetHD 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*