Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Tvix media centri u novoj verziji softvera nude Bit-Torrent klijent

Tvix media centri u novoj verziji softvera nude Bit-Torrent klijent

Dvico, proizvođač popularne serije Tvix media centara, u novoj 2.0.7. verziji upravljačkog softvera nudi nove mogućnosti, kao i niz poboljšanja u raznim aspektima svoje funkcionalnosti. Uz dodatak Bit-Torrent klijenta (a koji je moguće podesiti i nadgledati putem PC-ja), značajno je poboljšana Web-Remote funkcija (upravljanje uređajem putem smartphonea), dodana je virtualna tipkovnica i mogućnost pretraživanja Media Libraryja, dodana je pretraživač eksternih titlova, podrška za CUE datoteke kod WAV zvučnih zapisa itd. Novu verziju je moguće instalirati direktno iz sučelja uređaja, kao i na nešto manje elegantan način: preuzimanjem sa službene stranice i kopiranjem na USB memoriju/tvrdi disk prema uputama. Mogućnosti nove verzije 2.0.7. ćemo isprobati s Slim S1 Duo modelom, a čiji osvrt na ugrađeni dvostruki prijamnik će biti objavljen uskoro na stranicama HD Televizije!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. super, još da napokon kupim interni hard… stvarno je odličan ure?aj, vrijedi svake kune. :)

  2. Iskreno ne bih rekao da vrijedi svake kune,obzirom da ga imam od kada je došao na police u Linksu.Mogu reai da je razlika u cijeni izuzetno mala u odnosu na popcorn A200 ili A210 a ure?aj je dosta bolji, ima podršku za stereoskopski prikaz slike i 2160p a o svim prednostima sigminog čipseta u odnosu na realtek da ni ne spominjemo.Servisna podrška popcorna je nešto na što bi se večina proizvo?ača media centara trebala ugledati i prekopirati obrazac ponašanja i odnosa prema klijentima,jer zadovoljan kupac se uvijek vraaa.By the way na tvixu i sa novim FW imam izraženo pucketanje i mogu ga vratiti u Links ali moram čekati puno vremena da mi se to popravi ili zamijeni,iako ne mogu bez njega obzirom da njega od svih komponenti daleko najviše koristim,te mi je postao svako-dnevno nezamjenjiv.Smatram da nije fer prema svim ostalima da se Tvix reklamira kao savršen proizvod i to velikim slovima(figurativno ali sa jasnim značenjem,gdje je to u cijelom svijetu kao opae poznata stvar i drago mi je da mu je HD Televizija dala i mijesto koje zaslužuje bez obzira na jak marketing i upečatljiv dizajn).Sigurno ae biti zanimljivi nadolazeai Dvico Tvix media centri sa Sigminim čipsetom u kombinaciji sa njihovim dizajnom.Možda bi to mogla biti formula za dostojnu altenativu Popcorn media centrima.Lijep pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

lg-uj65-vs-uj75

LG 43UJ6517 vs 49UJ7507 Ultra HD TV – usporedni test

Testirali smo dva nova LG televizora iz LED LCD linije za 2017. godinu – 43-inčni ...

AG322QCX_gaming-monitor

Predstavljeni monitori za igrače AGON AG322QCX i AG272FCX

Nakon što je AOC-ov 35-inčni AG352QCX uspješno prošao naše testiranje, kompanija najavljuje dva nova modela iz ...