Audio-video uređajiVijesti

Tvix media centri u novoj verziji softvera nude Bit-Torrent klijent

Dvico, proizvođač popularne serije Tvix media centara, u novoj 2.0.7. verziji upravljačkog softvera nudi nove mogućnosti, kao i niz poboljšanja u raznim aspektima svoje funkcionalnosti. Uz dodatak Bit-Torrent klijenta (a koji je moguće podesiti i nadgledati putem PC-ja), značajno je poboljšana Web-Remote funkcija (upravljanje uređajem putem smartphonea), dodana je virtualna tipkovnica i mogućnost pretraživanja Media Libraryja, dodana je pretraživač eksternih titlova, podrška za CUE datoteke kod WAV zvučnih zapisa itd. Novu verziju je moguće instalirati direktno iz sučelja uređaja, kao i na nešto manje elegantan način: preuzimanjem sa službene stranice i kopiranjem na USB memoriju/tvrdi disk prema uputama. Mogućnosti nove verzije 2.0.7. ćemo isprobati s Slim S1 Duo modelom, a čiji osvrt na ugrađeni dvostruki prijamnik će biti objavljen uskoro na stranicama HD Televizije!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Iskreno ne bih rekao da vrijedi svake kune,obzirom da ga imam od kada je došao na police u Linksu.Mogu reai da je razlika u cijeni izuzetno mala u odnosu na popcorn A200 ili A210 a ure?aj je dosta bolji, ima podršku za stereoskopski prikaz slike i 2160p a o svim prednostima sigminog čipseta u odnosu na realtek da ni ne spominjemo.Servisna podrška popcorna je nešto na što bi se večina proizvo?ača media centara trebala ugledati i prekopirati obrazac ponašanja i odnosa prema klijentima,jer zadovoljan kupac se uvijek vraaa.By the way na tvixu i sa novim FW imam izraženo pucketanje i mogu ga vratiti u Links ali moram čekati puno vremena da mi se to popravi ili zamijeni,iako ne mogu bez njega obzirom da njega od svih komponenti daleko najviše koristim,te mi je postao svako-dnevno nezamjenjiv.Smatram da nije fer prema svim ostalima da se Tvix reklamira kao savršen proizvod i to velikim slovima(figurativno ali sa jasnim značenjem,gdje je to u cijelom svijetu kao opae poznata stvar i drago mi je da mu je HD Televizija dala i mijesto koje zaslužuje bez obzira na jak marketing i upečatljiv dizajn).Sigurno ae biti zanimljivi nadolazeai Dvico Tvix media centri sa Sigminim čipsetom u kombinaciji sa njihovim dizajnom.Možda bi to mogla biti formula za dostojnu altenativu Popcorn media centrima.Lijep pozdrav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!