Home » Vijesti » 3D » PlayStation 3 dobiva podršku za Blu-ray 3D filmove idući utorak

PlayStation 3 dobiva podršku za Blu-ray 3D filmove idući utorak

Sony je na Tokio Game Show-u potvrdio dolazak nove zakrpe za PS3 konzolu, a koja će omogućiti reprodukciju Blu-ray 3D filmova. Zakrpa oznake 3.5 će biti dostupna za staru i novu verziju konzole, a kojih je do danas prodano više od 38 milijuna diljem svijeta. Iako je Blu-ray 3D podrška ključna novost, zakrpa će također sadržavati nekoliko dodatnih značajki koje nisu poznate, no Sony ih planira objaviti u ponedjeljak. Iako je Sony početkom rujna izjavio kako će podrška doći tek u listopadu, čini se da su dobri prodajni rezultati i sve veći broj BD 3D reproduktora natjerali japanskog diva da ubrza taj proces. Nadajmo se da to požurivanje neće imati negativan utjecaj na kvalitetu same zakrpe. [US PlayStation blog]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

10 komentara

 1. Nije mi jasno (to sam vec pitao) ako se trubi na sve strane da za 3d treba HDMI 1.4 kako ce onda PS dobiti podrsku ako ima HDMI 1.3, neko je ovdje lud (mozda svi mi).

  • Jednostavno, 3D ne zahtijeva dodatne linije u kabelu kao što je to slučaj s mrežnom i Audio Return funkcijom.

   • To znaci da bi svi blu ray playeri mogli vrtiti 3d, naravno kada bi se proizvodjaci smilovali i omogucili to kroz firmware.

   • Samo jedna mala primjedba. čovjek ima pravo. P3 neae moai reproducirati baš sve 3D Blu ray diskove. Možai ae reproducirati isključivo 3D HDMV naslove, a BD-Java 3D ne.

 2. danas sam gledao piranhu 3d u kinima i žao mi je što sam dao 10 kn više za 3d iako je film dobar,do sad sam pogledao 2 3d naslova i ja s tom tehnologijom nisam niti malo oduševljen

 3. Ja sam gledao na nekim prezentacijama tv-a, i meni je to glupost nevidjena, ali svaka glupost ima svoje musterije pa ce i to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

indiana-jones-4k-bluray

Indiana Jones kolekcija stiže na Ultra HD Blu-ray

U povodu četrdeset obljetnice prvog Indiana Jonesa, Paramount Home Media Distribution je najavio dolazak sva ...

samsung-neo-qled-mini-led-lcd-tv-VDE

Samsung Neo QLED LCD televizori za 2021. s „Eye Care“ certifikatom

Samsung Electronics je objavio kako je novi lineup Neo QLED LCD televizora za 2021. godinu ...