Pribor/ostaloRecenzije

Recenzija [interaktivan tepih]: Arctic Gym

Vrijeme je za zabavu ispred TV ekrana! Od tvrtke Arctic, poznate po sustavima hlađenja za računala, dolazi nam Arctic Gym, vrlo jednostavna igrača konzola integrirana u tepih s ukupno trideset osjetljivih segmenata, što je i više nego dovoljno za zabavu do dva igrača istovremeno. Arctic Gym nije samo opremljen raznim arkadnim igrama, već nudi i preko 80 različitih vježbi, od aerobika, joge pa do vježbi snage. Tu je također i atletika, a mnoge će obradovati podrška za istovremeno natjecanje dvoje igrača u plesnim koracima. Po cijeni od cca. 450 kuna, Arctic Gym bi mogao biti zanimljiv svima koji ne žele ulagati u skuplje interaktivne konzole poput PlayStation Movea, X-Box 360 Kinecta ili etablirane Nintendove Wii konzole.

SPECIFIKACIJE

ARCTIC GYM pretvara naporne vježbe u obiteljsku zabavu u dnevnom boravku. Sadrži više od 80 predinstaliranih igara, a koje uključuju aerobne i anaerobne vježbe, jogu, trčanje, plesanje i arkadne igre. Instalacija ARCTIC GYM-a ne može biti jednostavnija – dovoljno je povezati igrači tepih s televizorom i napajanjem i spremni ste za vježbanje.

Značajke:

  • tepih s 30 zona dimenzije 170 x 60 cm
  • za rad je potrebno napajanje i komunacija s televizorom putem 3 RCA kabela (priloženi)
  • uključuje preko 80 različitih vježbi i igara
  • natjecanje u plesu
  • atletske vježbe i natjecanja
  • jogging / trčanje po prirodi
  • joga poze
  • anaerobni trening za mišiće
  • step aerobik
  • arkadne igre
  • 32-bitna 3D grafika
  • jednostavna instalacija po principu “spoji i igraj”, na zahtijeva dodanu opremu
*

ARCTIC GYM predstavlja bazu na novo igrače iskustvo koje kao kontroler koristi igračevo tijelo. To je interaktivni tepih za vježbanje i zabavu koji omogućuje igračima da se zabave, održe u formi, izgube na masi i potroše kalorije u isto vrijeme. Postoje tri načina vježbanja: aerobni, anaerobni za razvoj mišića i joga. Ovi programi su podijeljeni u različite razine, s naglaskom na specifične ciljeve za svaku grupu.

Na izbor se nude:

  • Dancing games – plesanje
  • Athletic games – virtualni dekatlon
  • Fitness Workouts – najdetaljnija sekcija s gotovim programima vježbanja, te zasebnim vježbama podijeljenim u razne kategorije
  • Jogging – trčanje po virtualnoj cesti u prirodi na udaljenosti od 100, 500 ili 1000 metara
  • Fun games – razne zabavne igre, uključujući košarku, ribolov, kuglanje, tetris itd.

Unesite arkadne igre u svoj dom

Natjecati se možete u utrci na 100 metara, skoku u vis ili dugom hodanju. Dovedite vašu obitelj i prijatelje da se pridruže u zabavi i budite jedni drugima motivacija kako biste postigli najbolji rezultat. ARCTIC GYM također sadrži druge zabavne igre, uključujući košarku, kuglanje, te utrke automobilima. Budući da igrači trebaju koristiti svoje tijelo za kontrolu svojih likova na ekranu, iskustvo igranja je izazovno i uzbudljivije od konvencionalnih načina igara. Tepih se može postaviti vertikalno ili horizontalno ovisno o tipu igre.

Plesanje u ARCTIC GYM-u je najuzbudljivija igra. Osim što podržava do dva igrača istovremeno, omogućuje i natjecanje u stvarnom vremenu. Igrači trebaju plesati na način da dodirnu nogom smjer koji se pojavi na ekranu, a postoje tri stupnja težine, svaki sa sve većim brojem pokreta. Ples trenira igračevu koordinaciju, brzinu i koncentraciju. Dva igrača mogu surađivati kako bi postigli najbolji rezultat ili se međustobno natjecati.

Više detalja provjerite na službenoj stranici, Arctic.ac.

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

    1. Biti ae još dosta recenzija do kraja godine. Ako nam se obeaanja ispune, mogli bismo ubrzo testirati Toshibin top model WL768G, nešto od Samsungove serije 8, a biti aemo jako sretni ako nam LG ustupi ovogodišnji OLED EL9500 :). Jedan novi media centar je tako?er u planu :).

  1. Testirajte ako mozete LG DP1B jer vjerujem da ima nas dosta koje zanima, lijep dizajnom, vrti vecinu potrebnih formata, a recenzije po svijetu su dosta pozitivne, mada bih licno volio vasu procitati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!