Vijesti

Tri nove tipkovnice iz Logitech-a

Logitech je danas predstavio čak tri nove tipkovnice koje će se pojaviti na tržištu ovaj i sljedeći mjesec. Logitech Illuminated tipkovnica nudi optimizirano pozadinsko osvjetljenje, Logitech PerfectStroke sustav tipki i najtanji Logitech dizajn ikad napravljen, Logitech diNovo tipkovnica za prijenosna računala dizajnirana za korisnike koji trebaju tipkovnicu u punoj veličini za potpunu udobnost, te za kraj kombinaciju tipkovnice i miša, Logitech Cordless Desktop S520. Za vlasnike HTPC-a interesante su nova Logitech diNovo i Cordless Desktop S520, koje, kako ime potonjeg kompleta sugerira, koriste bežičnu tehnologiju za prijenos podataka. Više o svakom od ovih proizvoda u službenoj objavi u nastavku.

Zagreb, 2. rujna 2008. – Kako bi lakše pronašli tipkovnicu koja najbolje odgovara vašim potrebama i stilu tipkanja – Logitech je danas predstavio tri nove tipkovnice, i to Logitech® Illuminated tipkovnicu, koja nudi optimizirano pozadinsko osvjetljenje, Logitech PerfectStroke™ sistem tipki i najtanji Logitech dizajn ikad napravljen. Osim spomenute tipkovnice, predstavljena je Logitech® diNovo tipkovnica za prijenosna računala dizajnirana za korisnike koji koriste miš tijekom rada na prijenosniku te im je potrebna i tipkovnica u punoj veličini za potpunu udobnost. Kombinacija tipkovnice i miša, Logitech® Cordless Desktop™ S520, pak, odgovara najširem rasponu računalnih postavki.
“Stil – pri čemu mislimo na mogućnost odabira načina tipkanja koji najviše odgovara pojedincu, postaje sve važniji faktor prilikom kupnje tipkovnice”, izjavio je Denis Pavillard, potpredsjednik marketinga za tipkovnice i desktope iz Logitecha. “Naše nove tri tipkovnice odnose se na taj trend, kao i na različite scenarije korištenja, od rada pri slabom svjetlu do situacije u kojoj korisnik radije koristi prijenosnik nego stolno računalo“.

Logitech Illuminated tipkovnica

Ova tipkovnica olakšava tipkanje u mraku. Kako bi optimizirao postojeću tehnologiju, Logitech je kombinirao reflektore s mikrolećama, višeslojni proces bojenja i lasersko urezivanje, te je stvorio pozadinsko osvjetljenje koje je sjajnije, oštrije i lakše za čitanje. Bilo da pišete e-mail ili ste na chatu s prijateljem, prilagodljivo pozadinsko osvjetljenje daje vam točno odgovarajuću količinu svjetla.
Sa svojim prozirnim okvirom, ultra tanka Illuminated tipkovnica, debljine 9.3 mm, elegantni je dodatak svakom radnom stolu. Uravnoteženost forme i funkcije kod ove tipkovnice donosi tipke u punoj veličini (uključujući i brojčani dio), mekani podložak za odmor zglobova ruku, poseban, odvojeni red s 12 F tipki, kontrolne tipke za medijske sadržaje te podešavanje zvuka za automatsko upravljanje zabavnim sadržajima.

PerfectStroke sistem tipki

Logitech Illuminated tipkovnica i diNovo tipkovnica za prijenosna računala imaju ugrađeni tzv. PerfectStroke sistem tipki, koji omogućava udobno, tiho i tečno iskustvo tipkanja. PerfectStroke je dizajniran za duži put tipke – 3.2 milimetra umjesto 2.2 mm – koliki je put tipke u današnjim prijenosnicima; kao rezultat toga, udaljenost koju vaši prsti moraju prijeći kako bi pritisnuli tipku je optimizirana za vašu udobnost. Mikro-škare raspoređuju silu ravnomjerno kroz površinu tipke, pa ako udarite samo po njezinu rubu, osjećaj pritiska će biti isti.

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!