Vijesti

Tri nove tipkovnice iz Logitech-a

Logitech je danas predstavio čak tri nove tipkovnice koje će se pojaviti na tržištu ovaj i sljedeći mjesec. Logitech Illuminated tipkovnica nudi optimizirano pozadinsko osvjetljenje, Logitech PerfectStroke sustav tipki i najtanji Logitech dizajn ikad napravljen, Logitech diNovo tipkovnica za prijenosna računala dizajnirana za korisnike koji trebaju tipkovnicu u punoj veličini za potpunu udobnost, te za kraj kombinaciju tipkovnice i miša, Logitech Cordless Desktop S520. Za vlasnike HTPC-a interesante su nova Logitech diNovo i Cordless Desktop S520, koje, kako ime potonjeg kompleta sugerira, koriste bežičnu tehnologiju za prijenos podataka. Više o svakom od ovih proizvoda u službenoj objavi u nastavku.

Zagreb, 2. rujna 2008. – Kako bi lakše pronašli tipkovnicu koja najbolje odgovara vašim potrebama i stilu tipkanja – Logitech je danas predstavio tri nove tipkovnice, i to Logitech® Illuminated tipkovnicu, koja nudi optimizirano pozadinsko osvjetljenje, Logitech PerfectStroke™ sistem tipki i najtanji Logitech dizajn ikad napravljen. Osim spomenute tipkovnice, predstavljena je Logitech® diNovo tipkovnica za prijenosna računala dizajnirana za korisnike koji koriste miš tijekom rada na prijenosniku te im je potrebna i tipkovnica u punoj veličini za potpunu udobnost. Kombinacija tipkovnice i miša, Logitech® Cordless Desktop™ S520, pak, odgovara najširem rasponu računalnih postavki.
“Stil – pri čemu mislimo na mogućnost odabira načina tipkanja koji najviše odgovara pojedincu, postaje sve važniji faktor prilikom kupnje tipkovnice”, izjavio je Denis Pavillard, potpredsjednik marketinga za tipkovnice i desktope iz Logitecha. “Naše nove tri tipkovnice odnose se na taj trend, kao i na različite scenarije korištenja, od rada pri slabom svjetlu do situacije u kojoj korisnik radije koristi prijenosnik nego stolno računalo“.

Logitech Illuminated tipkovnica

Ova tipkovnica olakšava tipkanje u mraku. Kako bi optimizirao postojeću tehnologiju, Logitech je kombinirao reflektore s mikrolećama, višeslojni proces bojenja i lasersko urezivanje, te je stvorio pozadinsko osvjetljenje koje je sjajnije, oštrije i lakše za čitanje. Bilo da pišete e-mail ili ste na chatu s prijateljem, prilagodljivo pozadinsko osvjetljenje daje vam točno odgovarajuću količinu svjetla.
Sa svojim prozirnim okvirom, ultra tanka Illuminated tipkovnica, debljine 9.3 mm, elegantni je dodatak svakom radnom stolu. Uravnoteženost forme i funkcije kod ove tipkovnice donosi tipke u punoj veličini (uključujući i brojčani dio), mekani podložak za odmor zglobova ruku, poseban, odvojeni red s 12 F tipki, kontrolne tipke za medijske sadržaje te podešavanje zvuka za automatsko upravljanje zabavnim sadržajima.

PerfectStroke sistem tipki

Logitech Illuminated tipkovnica i diNovo tipkovnica za prijenosna računala imaju ugrađeni tzv. PerfectStroke sistem tipki, koji omogućava udobno, tiho i tečno iskustvo tipkanja. PerfectStroke je dizajniran za duži put tipke – 3.2 milimetra umjesto 2.2 mm – koliki je put tipke u današnjim prijenosnicima; kao rezultat toga, udaljenost koju vaši prsti moraju prijeći kako bi pritisnuli tipku je optimizirana za vašu udobnost. Mikro-škare raspoređuju silu ravnomjerno kroz površinu tipke, pa ako udarite samo po njezinu rubu, osjećaj pritiska će biti isti.

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!