Blu-ray izdanjaFilmovi

Nolanov Početak na Blu-ray-u u ograničenom izdanju u prosincu

Dok čekamo dolazak kvalitetnih Blu-ray 3D filmova dostupnih svima, najbolje se osvrnuti na raskošna 2D izdanja u visokoj rezoluciji. Jedan od nadolazećih svakako je Početak (Inception) C. Nolana, a koji je ovoga ljeta postigao zavidan uspjeh u kino dvoranama. Nadolazeće specijalno Blu-ray izdanje definitivno će biti primamljivo mnogima jer donosi mnoštvo dodataka, uključujući na prvi pogled vidljivo metalno pakiranje u obliku srebrnog PASIV (Portable Automated Somnacin IntraVenous) uređaja koji su se kontrolirali snovi u filmu. Otvaranjem ovog čarobnog kovčega pronaći ćete Blu-ray, DVD i Digital Copy izdanja filmova, te dodatne tiskane materijale. Sam film će sadržavati Maximum Movie Mode u kojem ćete s režišerom proći kroz ključne trenutke u filmu, baš kao i dva digitalna stripa s radnjom koja je prethodila radnji filma. Izdanje je najavljeno za 6. prosinca u Velikoj Britaniji, a dolazak “preko bare” i u našu regiju nije poznat. [Engadget]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!