Blu-ray izdanjaFilmovi

Nolanov Početak na Blu-ray-u u ograničenom izdanju u prosincu

Dok čekamo dolazak kvalitetnih Blu-ray 3D filmova dostupnih svima, najbolje se osvrnuti na raskošna 2D izdanja u visokoj rezoluciji. Jedan od nadolazećih svakako je Početak (Inception) C. Nolana, a koji je ovoga ljeta postigao zavidan uspjeh u kino dvoranama. Nadolazeće specijalno Blu-ray izdanje definitivno će biti primamljivo mnogima jer donosi mnoštvo dodataka, uključujući na prvi pogled vidljivo metalno pakiranje u obliku srebrnog PASIV (Portable Automated Somnacin IntraVenous) uređaja koji su se kontrolirali snovi u filmu. Otvaranjem ovog čarobnog kovčega pronaći ćete Blu-ray, DVD i Digital Copy izdanja filmova, te dodatne tiskane materijale. Sam film će sadržavati Maximum Movie Mode u kojem ćete s režišerom proći kroz ključne trenutke u filmu, baš kao i dva digitalna stripa s radnjom koja je prethodila radnji filma. Izdanje je najavljeno za 6. prosinca u Velikoj Britaniji, a dolazak “preko bare” i u našu regiju nije poznat. [Engadget]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!